Jump to content
Annons

sputtä

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. sputtä

    Hur ska jag göra?

    Ett delikat litet problem jag råkat ut för 🙂 Jag har ett M-audio ljudkort med en Pro Tools 8 M-powered licens. Igår "råkade" jag köpa en Digi002 fader. nu vill jag ju slänga ut M-audio kortet och använda Digi 002 an istället men då vet jag ju att M-powered inte stödjer den. Hur kommer jag billigast undan? Köpa ett Mbox kort med PT8 LE licens? Eller är det någon som har nån ide? Vilka är mina alternativ?
  2. Tack. Grymt bra sida. Satt hela kvällen igår och kollade igenom allt 🙂
  3. Du har nog helt rätt. Får nog bli 9an istället. Tänkte bara att det borde räcka med 8 MP, så kanske man sparade en tusenlapp. Plus att min dator är lite gammal och det verkar som om 9an har lite högre prestandakrav än 8an. Men som du säger. Finns den inte att få tag i så? Kan man köpa begagnat? Funkar det med licenser och liknande?
  4. Hej Köpte för nån månad sen ett M-audio Fasttrack ljudkort och fick då med Pro Tools MP 8 Essentials. Tog inte lång tid att fatta att nu så måste man införskaffa sig riktiga MP. Massa bra funktioner som inte tillåts i Essentials. Nu till frågan. Går det att köpa MP 8 som studentlicens i sverige? Eller går det bra att beställa den utomlands från nån bra sida?
×
×
  • Skapa ny...