Jump to content

AIC

Medlem
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About AIC

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Göteborg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vilket innebär att man går till The Orchard för att få samma tjänst som Phonofile? Hur funkar det att signa upp sitt indie skivbolag till The Orchard?
 2. Någon som vet vad som hänt med Phonofile?
 3. Finns det några exceptionellt duktiga svenska tillverkare av studiomonitorer motsvarande Amphion, PSI, Barefoot, Focal etc?
 4. Jag har alltså köpt varor därifrån redan. Man kan alltså bokföra köpet med 25% ingående moms?
 5. Tjena! Är det svensk moms man betalar vid köp från Thomann eller tysk VAT? Kan jag bokföra momsen till Skatteverket med kvittot jag har? Om tysk VAT, tror ni att det finns möjlighet att uppge det och få VAT återbetalat? Tysken skriver så här: "Leveranser inom Tyskland debiteras med tysk moms.Leveranserna till EU-länder kommer att debiteras thomann med den momssats som gäller i respektive land.På grund av omsättning av vårt företag, kräver EU-rätten Musikhaus Thomann att debitera den lokala momssatsen i alla EU-länder.Vi har för närvarande inte en webbplats för varje EU-land, som visar de olika priserna baserad på den lokala momsen. Skulle din flagga thomann inte finns på vår hemsida kontakta vår internationella avdelning för mer information. Du kan använda den svenska flaggan för att göra en beställning, men vänligen observera att dessa priser kan skilja sig från den summa som visas på din slutliga orderbekräftelse om leveransadressen är till ett annat land thomann än Sverige." Fanns ingen möjlighet att uppge VAT-nummer vid beställningstillfället så vitt jag kunde se. Vad gäller?
 6. Hej! Ni som driver egen firma. Hur konterar ni inköp till företaget som ni betalat med "egna/privata" pengar? Säg att ni köper en dator till er studio för 10.000 kr och betalar detta med egna pengar. Hur bokför ni detta?
 7. Tack, var det jag trodde...
 8. Någon som vet vem som är generalagent för Peli Case i Sverige?
 9. Jag förstår helt vad du vill göra och Nej! Logic gör inte detta... Band in a Box finns ett program som heter, där du kan skriva in ackord och låta instrumenten spela det för dig i den musikstilen du väljer. I annat fall är detta en funktion som är inbyggt i diverse workstationsynthar och stagepianon. Logic är ett renodlat musikproduktionsprogram...
 10. Rekommenderar Kristian på Studio Fabriken i Gårda i centrala Gbg: www.fyhrmusicproductions.se www.studiofabriken.se
 11. Ickeparallella väggar skapar också stående vågor... Dock blir vågorna mindre lätta att förutspå och sålunda göra något åt. Rummet är onekligen resonant vid specifika frekvenser, det hörs klart och tydligt...
 12. Får inget svar på ovanstående mailadress. Finns det någon annan kontaktuppgift? Tack!
 13. AIC

  Åsikter om Milab?

  Jag har 4 st VM44:or och 2 st DC196:or. Fina mikar... inget att klaga på.
 14. Tack så mycket killar!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.