Jump to content

robdegen

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About robdegen

 • Rank
  På gång
 • Birthday 11/28/1989

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Göteborg
 • Intressen
  Trummor, Musik och precis allt vad det medför

My music online

Social

 • Skype
  goadegen
 1. Skriver en sak till för detta är något helt annat så jag hoppas det är lugnt! Söker rappare till en kommande platta, skicklighet går jag på, inte hur många plattor du släppt eller inte släppt, har du den där attityden som gör oss pigga och du trivs med arbetet och hur mycket tid du sedan skulle ha möjlighet att lägga ner är viktigt... Samt har du egna låtar som är av intresse är detta väldigt välkommet det också! Detta spelar ingen roll vart du bor, reseersättning är inget bekymmer, samma sak vad gäller boendet. Både kvinnor som gubbar kan ansöka. Detta drar igång i Augusti/September
 2. Har ni behov av trummis oavsett genre som kan spela in låtar omgående med grymt slutresultat, tveka inte att höra av er så får ni mer info. Jag är lokaliserad i göteborg och ser inga problem i att spela in tillsammans eller att skicka materialet. Har tiden och ersättningen är allt från symbolisk hundring till ett helvetes massa siffror. Spelat i 12-13år och om det blir aktuellt hoppar jag även in live där det fattas trummis... Vilka band jag lirat med, vad trummorna låter från min studio och vad jag har för kit eller vad ni än har för frågor är det välkommet
 3. Tjenare!! Jag är trummis sedan, antagligen 12-13år sen. Lärt mig Cubase främst, använder det även i min studio som enda program tyvärr, men funkar det så varför byta så sätt.. OM man får lov kan jag säga att jag tar gärna emot jobb om någon behöver trummor med bra ljud inom kort tid.. Så spelar jag gärna in för den som önskar det! Iaf jag ser fram emot att lära mig mera här på forumet och ta del av allt. Har precis börjat inrikta mig på hiphop, främst i stil med ODB, Mobb Deep och Nas för att nämna några... Tungt liksom, alla tips och länkningar är hjärtligt välkommna! Men största frågan, vilket program o plugins är bäst anpassad för produktion av hiphop ? Jag säger hej till er alla och önskar er alla en go sommar av det som är kvar av den!
 4. robdegen

  Cubase 6

  Om man inte har dongle, får man den i elements versionen då? Läste någonstans att dongle medföljer bara till artist o fullversionen.. Men hur gör man då vid uppgradering från elements till artist?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.