Jump to content
Annons

Ghebrehiwet

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Ghebrehiwet

  1. Har testat demot och måste säga att det är nog det mest intuitiva DAW jag någonsin testat. Inspelningsprogrammet hämmar inte det kreativa flödet. Tänkte införskaffa mig deras Producer version. Finns det någon som använt Studio one under en längre period och som är lika nöjd som då som nu? Övrig relevant feedback välkomnas även.
  2. Det låter avancerat. Kan man inte ha 1 Firewire/Thunderbolt extern disk och ha projekt/inspelningar, plugins och ljudbibliotek i samma disk till en början? Eller kommer man att få problem från start?
  3. De är ju grymt omtyckta. Bra omdömen på prisjakt. Men man får väl gå och testa dem själv innan man bestämmer sig.
  4. Tack för det! Måste ha sökt på fel nyckelord tidigare, för jag hittade allt som dök upp på din länk.
  5. Jag ska se till att lägga till prisklass nästa gång jag postar något 😄 . Vilken typ av musik jobbar du mest med?
  6. Precis så jag menade. Jag kommer naturligtvis mixa i monitorerna. Audio-Technica ATH-M50 har fått bra recensioner, sedan var de i min prisklass. Ser att de finns på musikbörsen, ska gå och testa dem. Tack för tipset! Jag har nog varit otydlig. Kommer inte mixa med hörlurarna, utan bara prodda.
  7. Vad anser ni om att producera med hörlurar istället för monitorer? Man har ju inte möjligheten att spela hög volym alla timmar på dygnet. Har ni tips på bra studio hörlurar för produktion eller länkar till recensioner?
  8. Låter bra. En fråga dock. Hur postar man på detta forum?
×
×
  • Skapa ny...