Jump to content
Annons

friggan

Medlem
  • Antal inlägg

    55
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av friggan

  1. Nu har jag kanske inte samma "musiköra" som ovanstående användare, men jag gillade detta!
  2. Alltså shit. Detta bygge alltså. WOW!
  3. Tack! Har länge letat efter ett gratis eller väldigt väldigt billigt program! Så detta ska verkligen provas!
  4. Haha jaa. Cool Edit var det jag lärde mig att använda när jag härjade på whoa för 10 år sedan. Lättanvänt för inspelning när det kommer till sång i varje fall!
  5. Jag söker all typ av samarbete. Gör själv hiphop just nu inom den lite lugnare och vemodigare stilen. Söker sångare, andra rappare eller någon som gör beats! Två äldre låtar finnes här:
  6. Hej igen. Ursäkta att jag inte svarat. Jag provade som sagt flera olika program och inställningar. Och tillslut fick jag det att funka bra, i Cool Edit Pro 2..... Ett program jag trodde jag hade slutat använda för väldigt länge sen. Frustrationen gjorde dock att jag helt enkelt nöjde mig med det programmet. Har dock fortfarande inte kunnat lokalisera felet.
  7. Alltså det är väl egentligen inte brus utan mer helt skrikigt liksom. Svårt att förklara. Alltså är jag inne i programmet och trycker på play låter det bra. Trycker jag på record så blir det såhär. Så himla märkligt.
  8. Även i själva inspelningsprogrammet låter allt bra, men när jag klickar på record. Så för det ett jävla oväsen. För två veckor sedan funkade allt bra.
  9. Tycker det låter bra! Snyggt jobbat!
  10. Hej! Jag håller just på att slita mitt hår men antar att detta är ett ganska lätt problem att lösa för någon med lite erfarenhet. Jag har ett externt usb-ljudkort som jag kopplat mellan en mikrofon och datorn. I inspelningsprogrammet så har jag infogat ett beat och jag ska helt enkelt bara sjunga och rappa över beatet (i egna spår självklart). Men, i inspelningsprogrammet så brusar beatet jättemycket så jag får nästan kasta av mig hörlurarna. Lyssnar jag på beatet i WMP eller annat ljuduppspelningsprogram så låter det som det ska. Samma sak om jag provar att rycka ut ljudkortet (då kommer ju dock ljudet direkt ur datorn). Är det någon inställning som jag måste ändra på eller var kan felet ligga?
  11. det är väl ingen som laddar hem musik längre nu när spotify finns som ett utmärkt alternativ! Skulle det komma något liknande för film så skulle det bli samma sak där (netflix har för dåligt utbud)
  12. Min låt Wavebreaker mixade är nu klar https://www.studio.se/index.php/topic/98792-vad-vill-du-bli-kallad/?do=findComment&comment=1443676
  13. jag har en röde 1a och är väl nöjd. Svårt o jämföra mot något 😛 Men antar att tvåan är bättre.
  14. inom rap är ju texten A o O. Annars gäller det nog mest att ha en bra refräng för att bli en hyllad låt.
  15. Jag är rappare som söker samarbete med andra rappare, men även sångare som är fenor på att lägga refränger! Hojta! Friggan – Aldrig låtit bättre
  16. jag är totalnoob på detta, men du skriver att det är gratis att släppa på Record union, men att det kostar 10 dollar per streckkod. vad innebär streckkod? fattar ingenting.
  17. friggan

    Mixa full

    hahahaha? varför mixen blir sämre när man är full? Varför blir ingenting som man tänkt sig när man är full?
  18. Jag köpte just en Nt1-a, tror den är super!
  19. fyfan vad jag blir imponerad!
  20. köpte mig just denna: http://www.thomann.de/se/maudio_fast_track.htm dock bara en mick ingång, men ska vara riktigt bra till det priset sägs det! (hoppas jag på iaf) Köpte de tillsammans med en röde nt1-a. kickar också rap!
×
×
  • Skapa ny...