Jump to content

friggan

Medlem
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

3 Followers

About friggan

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu har jag kanske inte samma "musiköra" som ovanstående användare, men jag gillade detta!
 2. Haha jaa. Cool Edit var det jag lärde mig att använda när jag härjade på whoa för 10 år sedan. Lättanvänt för inspelning när det kommer till sång i varje fall!
 3. Jag söker all typ av samarbete. Gör själv hiphop just nu inom den lite lugnare och vemodigare stilen. Söker sångare, andra rappare eller någon som gör beats! Två äldre låtar finnes här:
 4. Hej igen. Ursäkta att jag inte svarat. Jag provade som sagt flera olika program och inställningar. Och tillslut fick jag det att funka bra, i Cool Edit Pro 2..... Ett program jag trodde jag hade slutat använda för väldigt länge sen. Frustrationen gjorde dock att jag helt enkelt nöjde mig med det programmet. Har dock fortfarande inte kunnat lokalisera felet.
 5. Alltså det är väl egentligen inte brus utan mer helt skrikigt liksom. Svårt att förklara. Alltså är jag inne i programmet och trycker på play låter det bra. Trycker jag på record så blir det såhär. Så himla märkligt.
 6. Även i själva inspelningsprogrammet låter allt bra, men när jag klickar på record. Så för det ett jävla oväsen. För två veckor sedan funkade allt bra.
 7. Tycker det låter bra! Snyggt jobbat!
 8. Hej! Jag håller just på att slita mitt hår men antar att detta är ett ganska lätt problem att lösa för någon med lite erfarenhet. Jag har ett externt usb-ljudkort som jag kopplat mellan en mikrofon och datorn. I inspelningsprogrammet så har jag infogat ett beat och jag ska helt enkelt bara sjunga och rappa över beatet (i egna spår självklart). Men, i inspelningsprogrammet så brusar beatet jättemycket så jag får nästan kasta av mig hörlurarna. Lyssnar jag på beatet i WMP eller annat ljuduppspelningsprogram så låter det som det ska. Samma sak om jag provar att rycka ut ljudkortet (då kommer ju dock ljudet direkt ur datorn). Är det någon inställning som jag måste ändra på eller var kan felet ligga?
 9. Hej! Jag har gjort färdigt två låtar men behöver ha hjälp med mixningen då det inte är min grej. Skicka mig ett PM så kan vi snacka mer och du kan få låten. Här är en färdigmixad låt jag tidigare gjort: Friggan – Hiphop
 10. det är väl ingen som laddar hem musik längre nu när spotify finns som ett utmärkt alternativ! Skulle det komma något liknande för film så skulle det bli samma sak där (netflix har för dåligt utbud)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.