Jump to content
Annons

Goobler

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Goobler

  1. Goobler

    Midi till FLStudio

    TiIl FLStudio använder jag i hemmet för tillfällig lek ett digitalt Yamaha piano där midi ska vara inställt så att om jag har FLStudio startat och en mjukvarusynth laddad så ska det valda ljudet i mjukvarusynthen spelas upp men ljudet ska inte komma ur Yamaha pianot om ni förstår vad jag menar. Det ska alltså inte komma något av ljuden som finns i Yamaha pianot ur det samma, enbart det valda från FLStudio. Detta har fungerat men helt plötsligt gör det inte det längre. Nu måste jag dra ner volym reglaget på Yamaha pianot till botten för att inte ett av ljuden i pianot ska höras ur det samtidigt som ljudet från mjukvarusynthen i FLStudio spelas upp. Hoppas ni något så när kan ta in vad jag försöker förklara.
  2. Lite mer skånsk klingande dialekt så är det nära en legend. Störtskönt 5 pluppar av 5 möjliga.
  3. Drygt 10 år sedan denna diskussion hölls, vore intressant att höra hur långt den då 14 SamSegerblom kommit i sitt Strata köpande och musicerande 🙂
  4. Tjena! Ok, jag anmäler medlemskap där nu, har inte det sedan tidigare. Var är, här uppe där jag bor, om jag får fråga ?
  5. Goobler

    Gitarrtekniker sökes

    Hej! Jag söker en riktigt duktig gitarrtekniker i Örebro med omnejd, det gör inget om det inte ligger exakt i Örebro men där omkring vore en fördel. Jag har haft min Strata (Som ej är gammal och sliten) för en genomgång helt enkelt, på ett par av dom musikaffärer som finns i stan men jag blir inte nöjd. Och jag vill inte gå tillbaks eftersom jag inte tror på att dom får det bättre. Det måste finnas någon riktigt duktig gitarr pulare i någon stuga någonstans som inte hör till en av dom stora affärerna. Alla tips tas tacksamt emot!
×
×
  • Skapa ny...