Jump to content
Annons

skonare

Medlem
  • Antal inlägg

    70
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

4 Neutralt

Om mig

  1. Vi hade Argosy i åtanke när vi ritade och byggde vårt bord. Lite från ihopsättningen finns på http://studiobygget....pril/bord.html.
  2. Kul att läsa om dig och din studio i Musikern denna månad! Fina fisken!
  3. Nu har jag haft premiärsession med Jeremy Irons & the Ratgang malibus. Nästan allt har känts makalöst skönt, förutom att en klimatanläggning måste tryckas in ngn stans då 32 grader efter en halv dag bara leder till snorhög konsumtion av folköl och almän grumlighet. Släpps kommande vår på Small Stone Records och så här är ett utrag, i bilder. Mikael lägger solo. Testa trums. Mer gitarr. Och tingsryd. Hoppas alla har en besvärligt bra sommar.
  4. Byggde ihop en subkick till studion häromdagen. 300 spjånk ist för 3000:- som yamaha tar för sin. Lägger upp förstatestet: första 4 takterna utan, nästa 4 takter med subkick. Lite överdrivet såklart. Kan rekomenderas! https://dl.dropboxus...032/subshow.aif
  5. Tack alla! Det kommer ju alltid finnas att göra, men det känns skönt att äntligen kunna komma igång. Näst sista kryddan. Klädhängare av gamla golfklubbor som låg och skräpade på en loppis.
  6. I går och i dag har vi flyttat in i lokalen och gjort massiva volymtester. När man står strax utanför lokalen (med stängda dörrar) och hammrar satan på trummor eller elbas så låter det unjefär lika mycket som när man sitter brevid ngn som lyssnar i hörlurar. Ska försöka låna ihop en db-mätare och lägga upp en video där vi kan gå igenom resultatet efter alla lager greenglue och kalkyler på glasdörrar osv. En tung sten har lättat från våra bröst! dwt på plats Ngra test-absorbenter ovan trummor, och massa gitarrhängare.
  7. Du är varmt välkommen förbi om du är i stockholm ngn dag! / V
  8. Vansinnigt vackert som vanligt! Vad är det för takabsorbenter du har fixat upp? Är det limmade mot taket eller hänger dom i ramar? MVH/ V
  9. Håvar upp en till på basen. Härligt smooth på 1/3 oct också. Det är bara vi som verkar hänga i den här tråden.. Eller så har vi gjort mätningarna helt fel.
  10. Hejsan gubbz! i dag har vi gjort våra första mätningar i rew och är redo för den kompletterande akustikbehandlingen! Börjar gropa ner sig redan vid 75 och sen 150 och 450 osv. Nu ska vi bärja klia oss i huvudet för vilken slags behandling som står på shemat. Mest nöjda är vi med med kurvan mellan 30 och 100hz. Höger Vänster Litet kontrollrum ekar inte särskillt länge... Skitsvårt att sätta sig in i.... Vad säger ni pröffs?
  11. Jag hade min Martin dm i sitt hardcase om den inte hängde på väggen. Funkade galant. Det är framförallt på vintern, då luften här i Sverige bli ganska torr, man märker att träet krymper, framförallt i locket på den gitarren jag hade. Då blev det bara lite högre stränghöjd. Sen kan man ju tillhöra ngn av dom där olycksfåglarna vars gitarrer spricker... Vilket jag förstått inte är särskilt vanligt alls.
  12. Patchbayen är färdiglödd för tillfället! Vilken lättnad! 32 sköna flussmedelsnurriga timmar tog det.
×
×
  • Skapa ny...