Jump to content
Annons

Rotterdam

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. v.185 Strömförsörjer babyfacet antar jag att du menar 🙂 Båda USB-sladdarna i datorn. Hur som helst, det lustiga är att kortet verkar fungera någorlunda nu. Har startat om datorn 4 gånger, och om jag låter den stå på 5-6 minuter, då svarar totalmix. Man kan ju fråga sig om det skall vara så....? samma för dig ?
  2. Har dragit ner dessa drivrutiner ett antal gånger nu, dock kvarstår problemet 🙁 Tackar för tipsen 🙂
  3. Imac, 21.5-tummaren. Prestandan är bekant antar jag 🙂 Den senaste imacen, kanske värt att tillägga
  4. Tjena! Rubriken talar för sig själv. Har alltså problem med mitt babyface-ljudkort. Totalmix spökar, det hänger sig så att man blir tvungen att tvångsavsluta det. I samband med detta får jag inget ljud ut. Har kört det tidigare i Windows 7 utan några som helst problem. är en s.k "newb" med macs operativsystem, så vem vet om det är jag som gör något helgalet. Hur som helst, är det någon som känner igen detta?
  5. Bor i Göteborg men har absolut inga problem med att förflytta mig några mil om det skulle behövas. Det här med genrer är alltid förvirrande! 3 låtar, varav två lutar åt pop/rock-hållet, medan den tredje är elektronisk light-metal. Sång, trummor, el-gitarrer synthar/piano är väl gemensamma beståndsdelar i låtarna.
  6. Finns det någon seriös producent/ljudtekniker som har tillgång till en bra studio, och kan tänka sig att spela in 3 låtar och mixa dem men med mitt deltagande. Låtarna är i stort i stort sätt färdiga rent strukturellt sätt. De är inspelade och är väl egentligen demos kan man säga. Dock är kvalitèn ljudmässigt inte den allra bästa då detta är inspelat i en så kallad hemmastudio. Detta är något jag naturligtvis hade tänkt att betala för. Om ni kan tänka er detta, så skriv gärna vad denna tjänst brukar kosta. Tack på förhand 🙂
  7. Rotterdam

    Sälja sina låtar

    Tänkte kolla ifall det var någon som hade koll på hur man går till väga för att sälja sin musik vidare till andra artister. Säg att man skriver låtar som passar en specifik artist men inte säg själv, hur får man tag i respektive manager eller vem vänder man sig till i första hand om man inte har "rätt" kontakter?
  8. Rotterdam

    En perfekt demo

    Hej! Jag tänkte starta en tråd där den "perfekta demon" diskuteras. Vad exakt är det som krävs utav en demo som skall vidare skickas till exempelvis skivbolag eller arrangör, vad är de absolut väsentliga, vad skall man lämna ute, vad skall man lägga mer fokus på etc. Hoppas på svar,Ha de gott! 🙂
  9. Tack så mycket för hjälpen. Uppskattas!
  10. Hej! Jag har lite frågor angående de nya Pro Tools 10. Det är så att jag kör för tillfället Pro Tools 9LE, på en windows dator. Men har nu tänkt att byta upp mig till en Mac. Innebär detta att jag måste köpa Pro Tools för samma pengar som första gången, eller tror ni man kan uppgradera sig ifrån PT9 genom att köpa crossfaden till PT10, men få Pt10 kompatibelt med Mac istället? Tack på förhand!
  11. Hej, letar efter ett nytt MIDI-keyboard. Tänkte något simpelt och prisvärt. Hittade ett märke jag inte tidigare hört talas om "Sinn7", någon som har koll på hur dessa keyboards är, kvalité osv! Tack på förhand!
  12. Rotterdam

    Synpunkter!

    Hej, skulle gärna vilja ha lite synpunkter från alla håll angående denna låten, tips och trix etc. Var inte feg för att säga vad du tycker. Tack på förhand MVH Rotterdam
×
×
  • Skapa ny...