Jump to content
Annons

IlCastor

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Låter väl som en bra idé! (= Vi skulle kunna PMa personuppgifter till dig om du känner för att skapa gruppen? Förutsatt att resterande gruppmedlemmar är med på detta och har FB givetvis.
  2. - Vilken typ av låt vill ni göra? (hip hop, rock, pop, metal, soul, jazz ect) Rock, metal, pop, blues, nått trevligt akustiskt kanske.. - Vilka instrument kan ni spela? Gitarr (el/akustisk) bas(inget för avancerat), sång. - Vilka instrument VILL ni spela? Vilket som - Vad har ni för inspelningsmöjligheter? Hemmastudio, med möjlighet för nämnda instrument.
  3. IlCastor

    Arvode?

    Tack för alla snabba svar! @ Procedomani2 Bruden i fråga är en körledare som jag och min vän spelat med tidigare, men vi skulle inte varit delaktiga på bröllopet om inte som musiker. Sen tycker jag absolut att vi är duktiga musiker (spelat tillsammans 6 år) och anledningen till att vi fick förfrågan var just att denna uppfattning är delad av kunden. Det svåra för mig är just att besvara den sistnämnda fråga, "vad får de för pengarna?" eftersom jag inte arbetat på detta sätt tidigare. @ Niklas J Blixt Antar att du menar 1800 för oss båda? @ FreddeHstd Angående utrustning så förmodar jag att det inte är mer än gitarren.Resan blir antagligen endast ett par mil. Sen vad aktiv speltid befarar har jag ingen uppfattning om än, fått aningen vaga beskrivningar om det. Men vi kommer ju vara där hela dagen och medverka på ett eller annat sätt. De låtar som ska spelas är inte spikade än, antagligen blir det en del önskemål och även några egenvalda. Och ja vi ska spela till maten.
  4. IlCastor

    Arvode?

    Hej! Snabb presentation. Jag är en 21 år gammal, musicerande student från Göteborg. Har spelat gitarr i musikskola och på gymnasiet. Pluggar till civilingenjör men även musikinspelning till viss mån vid sidan om. Och nu till frågan: Jag och en vän till mig har nyligen blivit tillfrågade att agera trubadurer på ett bröllop. Detta innebär att vi ska spela för anländande gäster, under middagen, samt sköta dansmusiken (dj:isch) under senare delen av kvällen. Frågan är nu om någon med tidigare erfarenhet av liknande arbeten kan berika mig med sin kunskap om rimligt arvode? Har tidigare fått betalt då jag spelat med kommunens lucia och andra föreningar, men inte denna typen av framträdande. Mvh
  5. hej vet du något enkelt lättlärt program att använda för inspelning av röst med beat bakom ?

×
×
  • Skapa ny...