Jump to content
Annons

haartbrejker

Medlem
  • Antal inlägg

    37
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Detta borde funka bra; https://www.ohmforce.com/OhmStudio.do
  2. Jag skullle rekommendera dessa sidor. För tutorials och samples: http://www.sonicacademy.com/ http://www.dancemusicproduction.com/ http://vandalism-sounds.com/ https://refx.com/products/vengeance/samples/
  3. Den kommer att fungera alldeles utmärkt, antar att du kommer att köra pluggar som Sylenth1, Nexus och Massive.
  4. Jag har provat, tycker det var segt med Sylenth1.
  5. Jag har pluggar i min Daw, men vill åt pluggar med bra presets för Edm musik som jag enkelt kan lägga på, sedan gå tillbaka och ratta in rätt inställningar.
  6. Någon som har testat Vengeance Producer Suite: Essential FX Bundle? http://www.vengeance-sound.com/ Jag är ute efter Fx plugins som har bra presets för att snabbt och enkelt få till bland annat reverb, delay, mm utan att behöva skruva och kunna så mycket själv. Tack på förhand.
  7. Är det denna funktion du menar? Finns inte denna i Logic? Kolla efter 3.20 min http://www.youtube.com/watch?v=wdBO_2EHS9c&t=3m20s
  8. Tack för svar, det måste ju vara en jättemiss.
  9. Jag håller på och utvärderar Studio One, har stött på lite problem i piano roll. Hur låser man piano rollen som t.ex i Ableton? Piano rollen känns överkänslig och ostabil, säg att jag har ett midi på 4 Bars, då vill jag enbart ha de 4 barsen synliga, det jag gör nu är att jag sitter manuellt och zoomar in och ut för att anpassa. Finns det inget smidigare sett?
×
×
  • Skapa ny...