Jump to content
Annons

Confirmed SiCK

Medlem
  • Antal inlägg

    40
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Var hittar du info om att Spinnup ska lägga av, hittar inget om det på deras hemsida?
  2. Har nu sett filmen, och tycker att konsertdelen var riktigt bra. Låter Metallica och jag tycker man får en bra livekännsla över allt ihop. Däremot så är ju den så kallade handlingen i filmen bedrövlig, håller inte ihop för fem öre. Men snyggt fillmat var det i alla fall. Skulle vilja att de släpper en version där man bara får konserten och skippar handlingen.
  3. Fejkad scenolycka körde de ju på Loadsvängen... Har inte sätt filmen ännu, men planerar att göra det till helgen...
  4. Gitarrist funnen, söker fortfarande basist!
  5. Beklagar verkligen, hemskt att någon ska dö så ung. Som någon nämde tidigare, ta hand om varandra och låt sorgen ta sin tid.
  6. Hallå! Confirmed SiCK är ett hårdrocks/metal-band från Hässleholm, Skåne som lirar eget material. Influenserna lutar starkt åt 80talets metal och de som hört oss säger att vi låter som en blandning av Accept, Ozzy, Hardcore Superstar, Motörhead och en liten gnutta Mustasch. Vi har precis gjort vår första spelning och hade planerat studiotid för inspelning av vår första skiva nu i januari, men då hoppade tyvärr vår andra gitarrist av för att satsa på en karriär som tränare för ett damlag i fotbollens division 5 eller nåt sånt Detta gjorde att även vår basist hoppade av då de samåkte från Växjö till repen... Även ett par spelningar i vår ligger i fatet, men som det ser ut nu så får vi skjuta upp våra planer lite. Så vi söker alltså Dig som kan tänka sig att lira bas med oss och vi är 100% seriösa och vill verkligen att det ska bli något bra av det här. Tyvärr har vi ingen ordentlig inspelning för att visa hur vi låter, men här är i alla fall lite klipp på tuben från vår livepremiär tidigare i höstas. Inspelat med en iPhone så ljudet är därefter: http://www.youtube.com/watch?v=yLoTQt-Zvsw http://www.youtube.com/watch?v=Lvocn6y61ww Mer info om oss hittar ni på http://www.confirmedsick.com eller https://www.facebook... ... 8472247821 Låter detta intressant så släng iväg ett mail till mans@confirmedsick.com eller ring 076-112 11 60. Är sällan inloggad här så detta är nog de säkraste kontaktvägarna. \m/ Måns Confirmed SiCK
  7. Vi ska spela in 8-9 låtar. Jag kommer inte att försöka pruta som det ser ut i dagsläget i alla fall.
  8. Det är såhär, jag skerv ett capris eftersom vi inte har diskuterat alla detaljer. När vi bestämt oss för att anlita studion i fråga så kommer teknikern att komma och lyssna på oss vid ett rep. Därefter så kommer vi att diskutera fram hur lång tid det troligtvis kommer att ta och då sätta både det slutgiltiga priset och tidsåtgång.
  9. Som sagt, vi har ett begränsat antal timmar på oss för varje låt om vi ska få det till det priset 😉
  10. Jag tackar för alla svar. Givetvis så ska vi se till att komma välrepade, nya strängar, nya skinn och stämda trummor. Just nu repar vi för fulla muggar på att ALLA vet vad de ska spela och att alla vet vad de ANDRA spelar. Vi kommer att spela in mellan 8-9 låtar och jag ska försöka uppdatera här under tiden. Det dröjer dock ett tag till innan det är dags ;-)
  11. Har absolut inte tänkt pruta, ville bara kolla om priset verkar rimligt. Har ingen aning om vad andra likverdiga studios tar... Ja, vi har en övre tidsgräns på vad varje låt får lov att ta, både gällande inspelning och mixning.
  12. Hej! Vet inte om jag postar i rätt del, är det fel kan kanske admin flytta tråden. Det är så att jag och mitt band ska göra vår första inspelning och har varit i kontakt med en studio i trakten. Vi har fått ett fast pris per låt (inspelning+mix ca:3000kr) och funderar nu på om det är ett rimligt pris vi fått. Studion är mycket väl utrustad med det bästa av det mesta, rätt akustikbehandlat och hela konkarongen. Teknikern är duktig med många års erfarenhet. Vad säger ni som själva håller på med detta, låter det som en bra deal, eller ska man söka vidare? Tackar på förhand!
×
×
  • Skapa ny...