Jump to content
Annons

MartinJernberg

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. Problemet löst! Jag fick tips av en kompis som är servicetekniker. Den lilla tippen hade ju ett hål i sig där den i vanliga fall är ihopkopplad med resten av pluggen, så jag skruvade i en skruv där, och efter en kvarts micklande med olika skruvar så kunde jag med hela min tyngd (helt sjukt hur hårt den satt) dra ut den – med en smäll! Om pluggen inte har ett hål i sig redan så kan man även borra ett litet hål så att man kan få i en skruv – så nu vet ni det! Combojacket verk i övrigt vara intakt. Tack för hjälpen. Sjukt att sånt där ska kunna hända. Det har hänt mig förut nämligen. Servicekillen som jobbar mot Benum, svenska distributören för Fostex sa i ett mail att: Så se upp!
  2. Hej! Tack för ditt svar! Jag kikade lite närmare och den sitter väldigt hårt, limmad med högsta sannolikhet. Jag mailade även de som har service på Fostex i sverige och de sa att det kunde bli svårt att ta sig in, och att det nog inte gick så lätt utan att lämna fula märken. (underlig konstruktion tycker jag då spontant), finns det inget sätt att lösa upp limmet? Värme eller något sånt kanske? Någon som är med händig än mig? (inte helt otroligt) Annars får jag helt enkelt bända upp skiten och helt förstöra andrahandsvärdet.. som iofs inte är så högt nu när en del av min trs-plugg sitter fast i jacket haha 😛
  3. Tjena! Jag har ett par Fostex PM2 Mk II och här om dagen skulle jag flytta undan dem till fördel för mina nya Focal Solo6. När jag skulle dra ur telen ur combojacket så satt den lite extra hårt, jag tog i litegrann och ut kommer telekabeln utan tip'en! Den har gått av och toppen sitter kvar i combojacket! Det var inte en jättedålig kabel heller, väldigt tråkigt och oväntat. Den sitter längst in och är såklart ganska hårt fastklämd i combojacket (som den ju ska vara för att kabeln inte ska åka ur...) Jag får garanterat inte ut den genom att försöka peta eller dylikt.. antar jag... rätta mig om jag har fel. Jag måste troligen på något sätt öppna upp monitorn och kanske t.o.m. ta loss och byta ut jacket kan jag tänka. Jag har skruvat upp alla skruvar som finns på baksida men kommer inte in i monitorn. Jag misstänker att hela plåten på baksidan utöver skruvarna dessutom är limmad emot trächassit. Är det någon som har några tips eller idéer överhuvudtaget? 😉 Någon som har ett par PM2 som de öppnat upp? Någon som har bot på problem med trasiga kablar i allmänhet som fastnar? Bild på monitorns baksida: http://www.majormusic.com.au/images/fostex_PM-2_Mk2_front_and_back.jpg Tack!
×
×
  • Skapa ny...