Jump to content
Annons

Hawkwind

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ok. När jag försöker installera mitt lite så står det bara vsti plugin så denna kanske inte funkar till protools helt enkelt. Får väl uppgradera vilket jag måste ändå. Har ändå så få ljud att använda med det här programmet. Tack för hjälpen.
  2. Ligger trummpluggar till höger där vid mixern? Insert?
  3. Ok tack för snabbt svar. Så jag behöver inte oroa mig om jag köper något nytt alltså. Då kanske jag kan lägga in mitt ez lite i pro tools med. Har inte hittat hur man lägger till pluggar. Nån viss mapp eller är det någon inställning där jag söker efter dem inne i programmet.
  4. Tjena. Har en mbox 2 mini och den funkar jättebra för att spela in Gitarr/bas och sång i mitt Protools. Har köpt ett digital trumset med en alesis trigger I/O. Kan inte få dem att funka i Protools. Jag har version 8 le. Trummorna funkar bra i reaper men skulle vilja använda Protools om det går. Är det det där med att pro tolls inte kan använda VST-pluggar. Måste jag köpa någon såndär konverter då? Har inte hittat något sätt att lägga till VSTpluggar i Protools. har ett ganska begräsnat trumminterface. EZ drummer lite som man fick med. Om jag köper nytt finns det något bra som funkar med Protools direkt? Drum kit from hell? Superior Drummer? Har inte jätte koll på pluggar mm. och har precis börjat spelat in så sorry om jag ställer dumma frågor. MVH Kristoffer
×
×
  • Skapa ny...