Jump to content
Annons

afferik

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om afferik

  • Födelsedag 1997-09-30

Om mig

  • Kön
    Man

Min musik online

Socialt

  • Skype
    afferik
  1. Här är en låt jag gjorde för ett tag sen 🙂 http://soundcloud.com/afferik/afferik-creeper-free-dl
  2. Det finns säkert en "freeze track"-funktion i FL men den kanske har ett annorlunda namn, kan du förklara vad en "freeze track"-funktion skulle göra? ☺️ ( Noob question, sry 😛 )
  3. Är noob på det här men jag vet att Native Instruments (som gjort Traktor) har en kontroller vid namnet Traktor Kontrol S4. Den verkar grymt bra och största fördelen (för dig) är att den är helt gjord för att användas med Traktor. Nackdelen är att den kostar ca. 6200 med frakt från USA (DJTechtools) och ca. 8000 i Sverige
  4. Hej Jag har ett problem med att exportera .wav filer i FL Studio. I programmet låter allt som det ska men efter jag har exporterat så går volymen på vissa syntar upp och ned 🙁 När jag exporterar .mp3 filer så har jag inga problem. Här är inställningarna jag änvändar när jag exporterar: Output format: WAV Depth: 32Bit float Looping mode: Leave Reminder Quality: 512-point sinc, Alias-free TS404, HQ for all plugins, Disable Max Poly Options: Save ACIDized, Delay compensation Plug-ins jag använder: NI Massive, Toxic Biohazard Är det något jag borde ändra på? Om inte, vad är problemet?
  5. Off Topic: Vet någon i vilken genre "With You Friends (Long Drive)" hamnar? Det är ju inte precis dubstep 😛
  6. Hej! Jag var och såg Skrillex live på Nalen och tyckte det var episkt! 😄 Undrar om han kommer till sverige nån mer gång under året? När jag ändå håller på kan jag väl fråga om deadmau5 kommer till sverige förutom Peace & Love?
  7. afferik

    Ableton i studion?

    Det måste väl fungera bra att producera musik i eftersom att skrillex och deadmau5 använder det 😄 (tror jag...)
  8. Porter Robinson - The Wildcat Porter Robinson - Im On Fire Tim Berg - Bromance Ali Nadem - Electro Champion Och sen Basshunter ofc 😉... Har hört att deadmau5 använde sig utav FL förut, isåfall, nästan alla deadmau5 låtar 😛 (Han använder Ableton Live nu tror jag)
  9. Hej! Är 13 år och skulle vilja se deadmau5 live någon gång. Vet inte varför och det kanske är en korkad fråga men vet någon om det är åldersgräns? tacksam för svar och sorry om det är en dum fråga 😛
×
×
  • Skapa ny...