Jump to content
Annons

JeanBruun

Medlem
  • Antal inlägg

    33
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om JeanBruun

  • Födelsedag 1981-06-26

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Lidköping
  • Intressen
    Mina barn såklart som jag ska försöka dra in i mitt andra stora intresse; musiken, som jag inte har gett så mycket tid sedan jag fick barn för 4 år sedan... Då kan det ju inte bli något annat än accepterat av min sambo! =)

    Gillar främst 60 & 70-talsrock, men lyssnar på det mesta. Hip-Hop, gammal soul och blues, svenskt.
  1. http://avid.custkb.com/avid/app/selfservice/search.jsp?DocId=379411 Har inte mac själv...
  2. Har äntligen kommit igång nu. Är väldigt nöjd med mikrofonen. Är dock osäker på hur ofta jag kommer använda de 4 olika upptagningsmöjligheterna. Rolands nya ljudkort fungerar väldigt bra. Har dock inte så mycket att jämföra med. Utrustningen består just nu av: sE Electronics 4400a Mikrofon Roland Quad-Capture UA-55 USB-ljudkort Cubase 5 Letar nu efter: Studiolurar, har just nu mina Monster Beats by Dr Dre Solo HD vilka funkar ok än så länge. Monitorer, nu kör jag med enkla logitech högtalare med sub. Funkar fint nu. Midiklaviatur, har märkt att det blir ganska frustrerande att lägga in toner och trummor manuellt i Cubase. Även om man hittade alt+k. =)Har lagt in en köpes-annons. Vad mer "måste" man ha? 🙂
  3. Hej!

    Jag säljer en Mbox 2 Mini, bra skick, för 1700:- inklusive protools 7

    Intresserad? mejla mig på ola@olar.se

    Hej!

    Ola

  4. Nu har jag köpt en sE Electronics sE4400a! Hoppas att jag blir nöjd! Har dock inget ljudkort att testa med än... hehe
  5. Skulle såklart stå bling bling men iphone sätter den där extra kryddan ibland. Lingon hade ni nog inte i kedjan... 🙂
  6. Bra test! Såg den faktiskt häromdagen och kommenterade på engelska då jag inte var säker på om ni var svenskar. Hade vart roligt att se ett liknande test med mindre prylar i kedjan. Nu gör ju allt bling lingon rätt mycket för ljudet och kvalitén. Kollade priset på grejerna. Och det var ju väldigt billigt att inhandla för oss som precis börjat... Eller inte!!! 🙂 jävligt bra test dock och tjejen var grym! Tänker satsa på en nt2a ock ett scarlett 8i6. Bad idea?
  7. Jag tycker att Violet designs Black Knight är en riktigt snygg mick. Råkade av en slump se den på en sida. För billigt för att vara sant!? Halva priset mot Thomann. Kolla här:http://musik.nyamusik.se/index.php?main_page=product_info&cPath=59_192&products_id=2236 Man får nog skynda sig att handla om det har blivit fel... 🙂 Kommer nog ändå köpa en NT2-A. Men ville tipsa om någon annan är sugen på den.
  8. Tack CHAE! Nu har jag i stort sett bestämt mig för att det blir en NT2-A. Kommer bara köpa en mick till att börja med. Jag ska ju främst spela in sång och aukustisk gitarr och hoppas att detta är en bra all arounder. Sen kanske man bygger på efter hand. Verkar vara ett rätt vettigt pris nu också 279€ för deras Studio solution set. (På Thomann) Men du har vart nöjd med din NT2-A då förstår jag. Provade du många andra mickar innan du bestämde dig? /JeanBruun
  9. JeanBruun

    Bandnamn?

    Antar att du menar Latin.
  10. JeanBruun

    Bandnamn?

    "Bitten By Wolves"
  11. JeanBruun

    Bandnamn?

    "Pack Of Wolves" vore kanske passande med tanke på "Wolfmother". Låter rätt hårt! "P.O.W"
  12. JeanBruun

    Bandnamn?

    "Red Fur" låter lite som "Indianer i skogen" eller "Lingonvecka" aka mens. Inte speciellt hårt direkt... 😛
  13. Häftigt! Glöm inte att satsa på ett bra larm!!! Iofs så lär ni väll i princip bo där när det är klart. Installera en ip-kamera så kan man kolla läget med mobilen. 😄 Det blir riktigt schysst! Blir spännande att följa detta.
  14. Gilbert, Har du någon expertåsikt ang scarlett 8i6? Om man jämför med saffire så ser jag att pad-knappen saknas på det nyare samt ett reglage mindre. Är som sagt inte så duktig på att tyda de tekniska specifikationerna. Vore tacksam om någon som förstår sig på kan hjälpa till.
×
×
  • Skapa ny...