Jump to content
Annons

JohnTwig

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om JohnTwig

  • Födelsedag 1993-05-15

Om mig

  1. "En remix är en alternativ version av en inspelad låt. Ofta har musiken dance- och klubbmusikkaraktär men kan också ha en mer avslappnad och stämningsfull stil än originalet. I vissa fall kan remixen låta som originalet men fått en längre speltid. Det är även vanligt att man plockar bort eller byter ut vissa ljud från originalet för att skapa en ny version. Ofta görs remixer när en artist eller en låt ska presenteras på en ny marknad eller läggs som bonusspår på singlar eller album. Det är också vanligt att remixer finns på artistens webbplats." wikipedia..
  2. Är någon intresserad av att remixa vår kommande singel undiscovered? Eftersom låten inte är släppt än så finns den bara bara på en secret-länk.. http://www.soundcloud.com/timothy-crowfield/undiscovered/s-CljHZ Gillar vi remixen så kommer vi självklart ta med den på singelsläppet och då kommer den på spotify, iTunes m.m.. 🙂 Remixpack: https://drive.google...dG8&usp=sharing eller http://speedy.sh/kch...d-Remixpack.zip
  3. Håller med dig om de nu när jag har vilat örnen ett bra tag ifrån den låten. Jag gillar FLs eq och multibands compressor sjukt mycket.. på just den remixen hade jag delay 2, reeverb 2, gross beat, free filter, squeeze och compressor. på leadsången. sen så hade jag ju eq och auto tune från början redan..
  4. Jag har lärt mig själv. har dock gjort lite egna tutorials och lagt upp på youtube för att visa andra.
  5. dom har blandat 1 kick, 1 snare och 1 ride. från vec 1 eller 2. minns inte exakt vilka men ska ha dom någonstans på datorn, har nämligen fått andra flp filer av raaban.
  6. JohnTwig

    Hej på er!

    Hejsan! Blev medlem i förra veckan, men märkte denna tråden nu;) Mitt namn är Samuel Kvist, producerar rätt blandad musik (hip-hop,rmb,pop), men lägger mest krut på Electro-House. Jag började producera lite hands up musik någon gång under 2007 med FL-Studio, och håller mig fast vid de programmet vid mina produktioner. Kan även Pro-Tools en del eftersom vi använder de i skolan. Jag läser musik produktion på Ljud och bildskolan, vilket jag märkt kanske inte rätt forum för att utveckla min musik men de har hjälpt mig med själva mixningen. Jag har för de mesta läst i trådar här och det är finner mycket bra svar, tack till er! De vore skoj med lite kritik om vad som kan förbättras och så 🙂 Här kan ny lyssna på de senaste jag gjort www.myspace.com/JohnTwig finns även rätt mycket gammal material på www.myspace.com/lillkvisten & www.youtube.com/lillkvistenmusic Fråga bara på om ni vill veta något mer om mig eller mina produktioner
  7. Hejsan! Har producerat ett tag i FL-studio nu, vore kul att höra lite vad folk tycker om produktionerna jag gjort, vad som kan förbättras och göra om! http://www.myspace.com/JohnTwig Låtarna som heter Unstoppable är de nyaste jag producerat, de vore skoj att veta lite hur man kan gå till väga nu. Om man ska få ut låtarna på något sätt och hur man då går till väga? undrar jag. Är det någon ideé att skicka till skivbolag och hur gör man då? vilka skivbolag m,m. vad tycker ni om produktionerna ge kritik gärna 🙂 märkte att jag nog lagt detta i fel ämne!
×
×
  • Skapa ny...