Jump to content
Annons

nisseponken

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. http://soundcloud.com/flemisy/shm-dont-you-worry-child-remix Behöver kritik 🙂 Den är långt ifrån färdig hehe
  2. Hej, jag använder FL studio 10 och undrar lite över en musikeffekt eller dylikt. På vissa låtar hör man att ljudet byter från ena luren i headsetet till andra ett flertal gånger, och jag undrar hur man gör så att det blir så 🙂 Dåligt förklarat, men jag vet inte hur jag ska säga. Tack på förhand!
  3. Hejhej, har arbetat med FL studio ett tag och bytte till Reason alldeles nyligen. Stötte direkt på ett säkert vanligt problem men hittar ingen lösning eftersom att jag inte hittar i programmet. Problemet är att jag inte hör något ljud, varken på Demo Songs eller Samples. Har ingen aning om hur jag ska fixa det så jag är tacksam för hjälp!
  4. Okejokej dåså, tack 🙂
  5. Om jag läser den och förstår, bör jag kunna förstå t.ex hur man gör en hardstyle kick samt en Saw själv med hjälp av egna kunskaper bara?
  6. Okejokej, tack så mycket 🙂
  7. nisseponken

    Musikguide?

    Hej! Jag har använt FL-studio i någon månad, och gör bara elektronisk musik. Mer exakt så är det hardstyle jag försöker mig på. Jag har laddat ner massvis med soundpacks med standard Hardstyle-kicks, saws etc men tycker inte att jag förstår vad jag gör. En skön Hardstylemelodi kan ju vem som helst dra ihop liksom genom att ta en saw från Nexus eller liknande och bygga lite i piano-roll bara. Och nu till grejen. Jag har bara använd ljud som jag laddat ner eller som redan funnits på FL, men jag nöjer mig inte med det. Överallt hittar jag termer som EQ, Compressor, Filter, Equalising, Mastering, mixing, Phaser och sampling. Men jag har inte en aning om vad allt betyder? Jag vill kunna göra en Saw utan att göra exakt som en snubbe på en youtube guide. Jag vill kunna fatta vad jag gör och ändra så att det blir som jag vill. Inte bara med saws, utan med kicks och sånt också, förstå vad jag håller på med liksom. Någon som har något tips på nån bok, guide på internet eller något liknande så jag lär mig förstå? Ska förövrigt byta till Logic Studio när jag får min Mac. Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...