Jump to content
Annons

PandaMindset

Medlem
  • Antal inlägg

    34
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt

Om mig

  1. Använd ASIO4ALL drivrutiner istället för säg 'Primary Sound Driver'. Du ska kunna byta till den bland audio-alternativen. Finns i drop-down-listan. Den följer med vid installation av FL Studio.
  2. Men hur kan den generera dem elektroniskt? Vissa ljud i den låter oerhört realistiska! 😮
  3. PandaMindset

    Roland TR-808

    Håller på och försöker sätta mig in i världen av gamla 80's trummaskiner och synthar. Jag har en fråga av ren nyfikenhet, vet någon ifall det var möjligt att byta ut redan befintliga samples i "Roland TR-808"-maskinen?
  4. Det går att köpa färdiga 'non-exclusive', royalty-free licenser till acapellor och annat från diverse återförsäljare online. Skulle kunna tänka mig att lista några här men jag vet inte var gränsen för reklam går.
  5. Jag testade att byta höger och vänster rca med respektive högtalare, samma problem. Så det måste ju vara just den högtalaren... Eller? Aah, man lär sig något nytt varje dag.
  6. Som titeln säger. Just nu så står min monitorerna rakt men när jag skulle luta fram den ena för att kolla volymreglaget (som lustigt nog sitter på baksidan 🤪 ) så började den plötsligt spraka en massa. Värt att nämna är att det spelades musik ur den samtidigt. Den andra sprakar inte när man lutar på den lustigt nog. Kan det vara någon dålig kondensator eller liknande? Köpte dem helt nya i september förra året från billebro.
  7. Okej ljudspektrum kanske var lite korkat formulerat men jag missar ju isf känslan av att höra musiken UTAN lurar. Trust me det spelar roll för mig. Lurarna är jag väldigt nöjd med.
  8. Lurarna är det inget fel på. Ett par Audio-Technica ATH-M50. 🙂 Marginell skillnad är bättre än ingen skillnad.
  9. Gör jag redan. Ibland. Men man kan inte bara ha lurar. Man missar ju ett helt ljudspektrum då.
  10. Jag kan inte alltid ha superlåg volym när jag sitter och gör musik. Inte direkt som att jag medvetet drar på volymen bara för att irritera grannen.
  11. Så vad kan jag annars göra? Ett riktigt rum-i-rum är inte något alternativ i nuläget.
  12. Hej! Trött på att behöva störa grannen med min musik så jag letade runt på nätet efter olika tips om hur man ljudisolerar (inte akustikbehandlar) så billigt som möjligt. Tanken är att basen inte ska nå ut till grannen något mer och det verkar som att dne mest effektiva metoden naturligtvis är den dyraste. Rum-i-rum. Men nu är det såhär att jag inte sitter på en hel drös med pengar. Däremot har jag tillgång till all kartong i världen, så min fråga är följande; Hur bra fungerar ett rum-i-rum om rummet är byggt av kartong. Typ staplade kartonger? Anta nu att vi även slänger någon tjock matta på golvet samt klär insidan av rummet med någon av dessa: http://www.biltema.s...are-5-st-31605/ http://www.biltema.s...splatta-369220/ Hur bra skulle det funka? Alternativt, hur bra fugerar det att skit i kartong-idén och bara klä väggarna (betongvägg mot grannen) i tidigare nämnda material från biltema och slänga en fet matta på golvet? Den stora boven är baslådan. Relativt liten men den gör sitt. Finns det något bra tips på hemmagjorda dämpfötter man kan ha under den? Tacksam för snabba svar!
  13. www.soundcloud.com/PandaMindset Lite 8-bitarsinfluerad elektronisk musik.
  14. 3xOsc ska inte underskattas. Man kan få fram rätt feta ljud med den. 3xOsc + Ohmicide då snackar vi fett sound.
×
×
  • Skapa ny...