Jump to content

stakleni

Medlem
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About stakleni

 • Rank
  På gång

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  GR
 • Min utrustning
  Gitarr+bas: PRS, Gibson, Hagström, Fenix, Squire.
  Amp: Blackstar
  Pedaler: ett fåtal, men använder mest Line 6 Pod HD Pro för att det är enkelt.
 • Intressen
  Musik, musik, musik!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag har den fysiska versionen av Inspelning och mixning. Så bra! ✌️
 2. Då ska jag samla ihop en handfull idéer från de senaste par åren som jag har och som jag skulle vilja utveckla, så får du se om du kan komma på någon del. Om man tänker på låtstruktur med del A, B, C, D... Y... 🙂 Ska försöka göra det redan ikväll och skickar ett DM till dig då. Eller ska jag lägga in ett par idéer här? Jag har inte heller hunnit lyssna på Astray.
 3. Hej! Jag började med att vara med och lägga på lite gitarr på en låt som en kille jobbar på med nån mer, men sen var det mycket som gjorde att jag inte hade tid ett tag, och nu senaste veckorna gäller det bara att vila min vänster handled (de Quervains syndrom), så musikskapande och överhuvudtaget att bara spela gitarr måste ligga på is ytterligare åtminstone tre veckor (och bara tre veckor om jag har tur).
 4. Jag håller med. Jag är öppen att testa och skicka ett smakprov på en, två eller tre idéer, den andra personen gör samma sak, så kollar vi om vi kan kommunicera och utveckla något. Jag själv har svårt ibland att hitta schysta övergångar, en stark refräng, en bra bridge... Ibland kan det vara bra med ett par andra öron.
 5. Fredagstipset uppskattas alltid! Jag tror inte att jag missat ett enda nytt fredagstips på åtminstone två år. Tack!
 6. Hej! Jag letar också efter folk att samarbeta med. Jag har suttit fast själv i hemmastudion hur länge som helst nu... Det är dock enklast för mig att jobba just hemifrån, för just nu har jag så mycket i livet att det är svårt att hitta tid för en riktig studio. Man kan lätt skicka filer till varandra och skapa musik tillsammans över nätet och sen om det blir något bra utav det kan man ta nästa steg därifrån.
 7. Jag är också öppen för samarbete. Jag är 39 år gammal och är i den fasen i livet då jag har lite ont om tid för många saker, men jag lyckas hitta tid för hemmastudion. Jag spelar gitarr (el och akustisk), lite trummor också (använder v-drums för att styra Steven Slate Drums 5.5). DAW: Presonus Studio One Till gitarren använder jag främst Line 6 Pod HD Pro (10 år på nacken, men grymt bra ljud ändå), men även TH-U som ingår i Slate All Access Pass. Jag är öppen för de flesta genrer, men är mest fanatisk över band som Failure, The Smashing Pumpkins, Foo Fighters, The Life And Time
 8. Hej! Jag är en 39 år gammal hobbymusiker som främst spelar gitarr, lite bas och mycket trummor (jag klarar av sång också, men är egentligen inte sångare). Jag söker alla typer av musiker för samarbete. Det jag är ute efter är att utbyta och utveckla idéer tillsammans, skriva och spela in låtar. Vi kan lätt skicka filer till varandra över nätet och jobba i varsitt DAW i våra hemmastudios (det är lite tidsbrist i vardagen som gör att en riktig studio får vänta för tillfället) och slutföra låtar på så sätt. Beroende på resultatet får vi se vad ambitionen med musiken blir. Jag har masso
×
×
 • Create New...