Jump to content

Die Hard

Medlem
 • Content Count

  5,197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  131

Die Hard last won the day on July 19 2019

Die Hard had the most liked content!

Community Reputation

735 Utmärkt

2 Followers

About Die Hard

 • Rank
  Veteran

About me

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jaha, du. Har aldrig mött en sådan knepig person. Om du raderade ditt konto så hade det varit det bästa för världen:-)

 2. Slänga ut så mycket på en dator är bara vansinne.Speciellt på en som det inte finns tillräcklig info om. Finns det ens tillräckligt med usb-portar? Du kan hitta en dator för 6-7000:- och behöver bara troligtvis slänga in lite mer ramminne. Har man minst 1TB hd så räcker det långt. I övrigt är det bara skaffa en extern hd om du vill spara när du är klar. Ja Dell är som Apple. Betalar mycket för märket.
 3. Nja nu har ju faktist Steinberg höjt sina priser. Och varför betala, även om det är frågan om 500:-, när man kan hoppa över få två till priset av en. Sen tyckte jag inte att 10:an innehöll så mycket nytt som var värt uppdatera för så hoppas att 10.5 innehåller än mer nytt.
 4. Bara ha tålamod i ca ett halvår som gäller. Köpte uppdateringen för 10:an så får hoppas att 10.5 kommer med bra saker som var värt att vänta på.
 5. Ja precis det kan du och får 10.5 gratis. Det är runt november-december som de brukar släppa nästa halva, dvs nu 10.5. Bara aktivera den du har då.
 6. Det går utmärkt öppna äldre projekt i 10:an.
 7. Die Hard

  Cubase 50%

  Om man tänkt skaffa Cubase så finns det ingen bättre tid än nu när Steinberg firar 30 år. Om man som undertecknad skippade senaste uppdateringen till 10:an och är kvar på 9.5 så är det verkligen dags att köpa uppdatering för endast 473:- och låta bli installera den tills 10.5 kommer och får den gratis. Läs mer på: https://new.steinberg.net/cubase/celebrate/
 8. Nääää det menar du inte? Vad konstigt. Vad kan det bero på? Att alla andra har fattat det du inte fattar?
 9. Allvarligt menar du att du tycker att du träffar tonerna rätt i Man on the silvermountain?
 10. Vrid om pungkulorna ett varv okså så ylar man som Halford. :lol: Då har man 50% chans att tonen blir rätt.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.