Jump to content

Die Hard

Medlem
  • Content Count

    5,169
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    127

Die Hard last won the day on April 22

Die Hard had the most liked content!

Community Reputation

759 Utmärkt

3 Followers

About Die Hard

  • Rank
    Veteran

Profilinformation

  • Kön
    Man

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Det är väl bäst att du först talar om var du bor först? Finns en bra studio i Skåne. I Skåne, nä lite långt. Jag bor i Svappavaara.
  2. Die Hard

    Demon vs Demot

    Och det heter gött och inte gott på göteborska.
  3. Vill man ha och behöver mer subbas till sin musik så är det här rätt verktyg för saken. Intro pris är $29. https://www.waves.com/plugins/submarine?utm_source=wnletter&utm_medium=email&utm_content=watch-demo-video-link&utm_campaign=submarine-product-launch-may-2019#how-to-add-subs-with-submarine-plugin
  4. Ja när t om en gammal hårdrockare som mig vet hur en TB-303:a ska låta så......
  5. Die Hard

    Cubase 50%

    Det går utmärkt öppna äldre projekt i 10:an.
  6. Die Hard

    Cubase 50%

    Varför? Läs igen vad jag skrev.
  7. Die Hard

    Cubase 50%

    Om man tänkt skaffa Cubase så finns det ingen bättre tid än nu när Steinberg firar 30 år. Om man som undertecknad skippade senaste uppdateringen till 10:an och är kvar på 9.5 så är det verkligen dags att köpa uppdatering för endast 473:- och låta bli installera den tills 10.5 kommer och får den gratis. Läs mer på: https://new.steinberg.net/cubase/celebrate/
  8. Håller med vad Ludde redan sagt och angående sången. En de-esser är inte alltid tillräcklig. Ibland får man gå in och även skära med EQ också för att få bort det oönskade. Precis som man får göra med andra ljud beroende på materialet, skära på mer än ett ställe. Varför bestämde du dig för att trummorna skulle vara så låga? Med för låga trummor tappar en låt energi. Sen låter det som om du har någon som spelar trummorna i ett annat rum. Sången är lite för hög dessutom. Mixen limmar inte alls som det är nu. Låter allt för splittrat. Sen låter mixen överlag tråkig och för ren. Skita ned allt lite mer med saturation. Det saknas volymåkning. Det händer för lite i mixen. Sången är för torr också. Blöt ner den mer med delay och eller reverb.
  9. Dessutom så låter som det bara står och stampar utan att komma riktigt till skott.
  10. Hehehe Bra gjort. Själv hör jag till dem som inte står ut att lyssna på coverband utan går. Men känner igen i andra det där med att de vill höra samma gamla trötta och uttjatade coverlåtar som t ex sweet home Alabama.
  11. Borde det väl göra. Det är ju bara hämta hem och testa. Det kostar ju inget.
  12. Inte min typ av musik men kan definitivt känna att det är vårklänsla du vill förmedla i låten.
  13. Inte min typ av musik men introt lät rätt så bra.Kanske lite för långt för den här typen av musik? Sen blir det bara jobbigt och störigt. Det är även mixen som gör att det blir väldigt jobbigt att lyssna.
  14. Nänänä inte alls rätt lik. Kört med Cubase i evigheter. Testade Cakewalk för väldigt länge sen och....Nä tyckte den var för plottrig och svår att förstå sig på och inte intuitiv. Tracktion gillade jag inte heller.
×
×
  • Create New...