Jump to content

Die Hard

Medlem
 • Posts

  4,712
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  131

Die Hard last won the day on July 19 2019

Die Hard had the most liked content!

Reputation

735 Utmärkt

2 Followers

About me

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jaha, du. Har aldrig mött en sådan knepig person. Om du raderade ditt konto så hade det varit det bästa för världen:-)

 2. Slänga ut så mycket på en dator är bara vansinne.Speciellt på en som det inte finns tillräcklig info om. Finns det ens tillräckligt med usb-portar? Du kan hitta en dator för 6-7000:- och behöver bara troligtvis slänga in lite mer ramminne. Har man minst 1TB hd så räcker det långt. I övrigt är det bara skaffa en extern hd om du vill spara när du är klar. Ja Dell är som Apple. Betalar mycket för märket.
 3. Nja nu har ju faktist Steinberg höjt sina priser. Och varför betala, även om det är frågan om 500:-, när man kan hoppa över få två till priset av en. Sen tyckte jag inte att 10:an innehöll så mycket nytt som var värt uppdatera för så hoppas att 10.5 innehåller än mer nytt.
 4. Bara ha tålamod i ca ett halvår som gäller. Köpte uppdateringen för 10:an så får hoppas att 10.5 kommer med bra saker som var värt att vänta på. 😛
 5. Ja precis det kan du och får 10.5 gratis. Det är runt november-december som de brukar släppa nästa halva, dvs nu 10.5. Bara aktivera den du har då.
 6. Det går utmärkt öppna äldre projekt i 10:an.
 7. Om man tänkt skaffa Cubase så finns det ingen bättre tid än nu när Steinberg firar 30 år. Om man som undertecknad skippade senaste uppdateringen till 10:an och är kvar på 9.5 så är det verkligen dags att köpa uppdatering för endast 473:- och låta bli installera den tills 10.5 kommer och får den gratis. Läs mer på: https://new.steinberg.net/cubase/celebrate/
 8. Hur tänkte du då? Monoknapp på själva synten?
 9. Bounca ned i mono helt enkelt och importera igen. Sen om du vill ha bara lite mer bredd på monospåret så kan du bounca med split channelsvalet och bredda manuellt med de två splittrade spåren. Annars kan man använda en en stereobreddare om man bara har ett monospår. Det är precis så man även gör med syntar i mixar eftersom syntar tar upp allt för mycket bredd i stereo. När det gäller bas är det samma sak även om bas alltid spelas in i mono så är det t ex inte ovanligt inom tyngre rock och metal att man vill få lite mer bredd i basen som även då gör att gitarrerna låter än större genom just använda stereobreddare.
 10. Nääää det menar du inte? Vad konstigt. Vad kan det bero på? Att alla andra har fattat det du inte fattar?
 11. Allvarligt menar du att du tycker att du träffar tonerna rätt i Man on the silvermountain?
 12. Vrid om pungkulorna ett varv okså så ylar man som Halford. 😆 😆 :lol: 😆 Då har man 50% chans att tonen blir rätt. 😄
 13. Jäpp för mycket problem är bara att skrota och börja om. Det är aldrig värt försöka editera något till döds. Ju mer man editerar desto mer kritisk blir man och slutar med att man ändå inte är nöjd och har slösat en massa värdefull tid.
 14. 89€ blir mitt pris så slår nog att till
 15. Ska bli intressant vad det blir för pris när den släpps. Har inte den pluggen men Pro-C och Pro-MB så lite billigare får man den i alla fall. Är det tillräckligt bra pris så slår jag till. 🙂
×
×
 • Create New...