Jump to content
Annons

Wikkaman

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Intressen
    Strictly House
  1. Introt tror jag är något de flesta kan lyssna på. Huvudbeaten är rätt av bara House, pretty basic men jag ska fixa den tills måndag. Kan ge dig en länk då. Gillar också en hel del rock som The Clash, The Jam, The Cure och många The därtill. Logic har jag faktiskt aldrig arbetat med men man har hört att folk fäst sig vid det. Reason har vart lite krångligt när man var newbie men idag uppskattar man vissa funktioner det programmet har 😛 Som den fina manuella baksida man kan sabba trumhinnorna med när man började haha.
  2. Tackar allihop för ni tog er tid att säga hej och välkomna mig, uppskattas 🙂 Tack för kritiken Fredrix, Det är en del att jobba på fortfarande. Kunde inte hålla mig bara eftersom det är mitt första House projekt. Tycker nästan likadant, "huvudbeaten" är lite svag i kanterna. Kanske för annorlunda än introt? Mina favorit artister inom house/dance är Dj MK, Pryda, Faithless, Carl Cox. Lyssnar annars på allt möjligt så jag tror listan blir för lång då men om du tänkte på en speciell genre kan du PM:a =) Använder Reason och tycker det funkar riktigt bra. Själv då Fredrix?
  3. Wikkaman

    Ny medlem :)

    Hej Studioforum, missade denna sektion innan så nu får man presentera sig. Går vid artistnamnet Lucky Mana och producerar House. Märkt hur hjälpsamma folk är på denna sida och hur snabbt man får svar så jag vill tacka för det. Don't be shy! Här är en av mina senare låtar någon kanske gillar 🙂
  4. Redan gjort det men bestämde mig för en egen. Gör det nästa gång. 7-8 tusen är lite väl mycket men tack. De andra har jag inte hört om, ska kolla lite vad andra sagt.
  5. PM-05 MKII menar jag. Ok jag kollade in Tannoy och en review på soundonsound som lät helt ok, tack!
  6. Hej, Har kollat en hel del denna månad och läst reviews på så många sidor jag orkat och nu har jag kommit fram till dessa 5 alternativ. Adam a3x Fostex MKII JBL LSR 2325P Behringer B2031A Truth och Yamaha HS80m Har en ministudio i min 20 kvadrats 1:a och detta är mitt första köp av riktiga monitorer. Är Adam a5x för mycket för så litet utrymme eller någon av de ovan? Jag producerar prog house så man vill ha det väldigt klart och jämnt, Tackar i förhand för svar!
  7. Tackar för all hjälp. Har köpt Sapphire 6 usb nu men ibland när datan vart på länge blir det ljudstörningar och det låter knastrigt samt långsamt :/ inte vad jag förvänta mig...När jag startar om datan funkar det igen men det blir jobbigt i längden.
  8. Ok, vilket av de ljudkorten jag nämnde skulle vara bäst om jag kopplar in monitorer och en mackie vol control? Tack för att du svarar.
  9. Det har hänt en gång att jag haft lite problem med latencyn när jag hade installerat en uppdatering på Ableton nyligen men annars aldrig. Nu e det fixat dock. I butiken nära mig sa dom kvaliten skulle bli bättre genom ett externt ljudkort men det kanske är bogus från vad man hör av dig. Annars har jag tänkt fixa hårdvarusyntar och då kanske jag måste ha ett externt så jag kan koppla in dom? Kanske borde investera i monitorer istället 😊
  10. Hey Studioforum! Tänkte inskaffa mitt första ljudkort. Jag har en budget på 2-3000:- kr och undrar vilket som blir bäst. Kör bara VST för Electronisk/Prog House i princip med Ableton Live och Reason. Jag har kollat in Saffire 6 USB, M-Audio Fast Track Pro, M-audio Fast Track Ultra och M-audio Profire Vill gärna ha ett som inte krånglar och håller ett bra tag. Har Windows 7 på datan. Tack för alla svar i förväg 🙂
×
×
  • Skapa ny...