Jump to content
Annons

traidmill

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tror jag gör en test med mdf-skivor med isolering emellan helt enkelt så får vi se hur det går. Farsan jobbar på brädgårn så har både isolering och skivor där. Återkommer med resultatet.
  2. En sån matta räcker inte, jag har en arbetsmatta som är ~1cm tjock och den dämpar i princip ingenting.
  3. Vad rekommenderar du för material om man inte bygger tennisbollvarianten? Jag letar efter tjockare neoprenmatta men verkar inte hitta var.
  4. Tack för länken! Det är ju en variant! Vad tror ni om frigolit som dämpmaterial? jag tror nog iofs att det är för hårt för att dämpa vibrationer, men det va billigt. http://www.byggmax.com/se-sv/Prod/PID-16407.aspx
  5. Kan du rekommendera något material och var man kan köpa det? jag känner mig rätt nollställd på området. Jag köpte en arbetsmatta som jag har trumsetet på nu men den är alldeles för tunn (~1cm). Men jag har tänkt i samma banor där, en tunnare skiva att ställa setet och mig själv på så man även kan skruva fast pedalerna, och en tjockare skiva dämpande material, men vad? och var köper man?
  6. Finns det någon guide för hur man bygger ett flytande scengolv? Jag googlar hejvilt men hittar inte mycket info.
  7. Hej! Jag gav mig själv ett digitalt trumset med dubbelpedal i present September 2009 som jag har i min lägenhet och spelar lite sporadiskt på. Tog inte så lång tid innan grannen under hörde av sig och tyckte det lät lite mycket från mina pedaler. Jag köpte en tunnare arbetsmatta i hopp om att det skulle dämpa en del. Men återigen hörde grannen av sig och vi kom överens om lite tider som passade att jag kunde spela på då han inte var hemma och har sen dess kunnat spela utan problem. Nu ringde hyresvärden igen och det är någon annan i huset som tycker det stör och jag tänkte lägga lite energi på att bygga nåt form av podie eller liknande att ställa pedalerna/trumsetet på för att få bort så mycket vibrationer som möjligt. Tror ni det är möjligt att dämpa en dubbelpedal såpass så man kan ha det i en lägenhet utan att grannarna blir tokiga? Tilläggas ska att grannarna stör sig inte på vanlig musik även på riktig hög musik utan det är slagen från pedalen som går ut i betongen som är problemet. Om man kan dämpa det ordentligt vad behöver man för material och var köper man det? Mycket tacksam för hjälp! MVH noobtrummis
×
×
  • Skapa ny...