Jump to content
Annons

Dippen

Medlem
  • Antal inlägg

    200
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

8 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Katrineholm
  • Intressen
    Musik, läsning, longbording
  1. Tänk på att du måste tulla i det EU land du först landar i. Jag glömde det, gick förbi tullen i München och blev indragen och fick sen betala 3000kr i en bot plus tullen på min gitarr vilket i runda slänga tillsammans landade på 7000kr. Blev samma belopp som att köpa den i Sverige nästan. Det var en himla lång process att få allt utrett men jag blev verkligen behandlad som en brottsling på flygplatsen. Även om vi gjorde klart för tyska tullen att jag trodde att gitarren skulle deklareras i Sverige. Hade till och med kvitto och all dokumentation redo. Jättetråkigt men jag deklarerar allt jag köper också.
  2. Dessa är riktigt bra! Funderar på att köpa ett par själv! Sjukt snygga och finns i flera olika färger! http://www.webhallen.com/se-sv/hemelektronik/181151-sennheiser_momentum_on-ear_ivory&atcl=search:live
  3. Jag har ett par Tapco S8 till salu om du är intresserad. Hör av dig på Pm isåfall!
  4. Jag fick min pedal igår! Det som kändes oseriöst var att det skickades från privatperson, firman verkade inte vara något som var större.. Räkningen skulle betalas innan jag fått pedalen etc. Nu i efterhand känns det bra, men jag förstår min egen misstänksamhet!
  5. Är det bara jag som verkar tycka att företaget är oseriöst?
  6. Tja! Är det någon som har köpt några pedaler från JHS Scandinavia? Alltså från företaget som annonserar här http://www.blocket.se/stockholm/Super_Intro_Deal_pa_amerikanska_JHS_PEDALS_47958206.htm?ca=12&w=3 Jag har varit i kontakt med dem och känt mig lite skeptisk, kanske främst för att jag ville hämta pedalen och efter en veckas kontakt, och samma dag som jag skulle dit, får jag ett mail som säger att de precis sålt slut. Nu har jag varit i kontakt med dem igen och är sugen på en Morning Glory. Magkänslan säger att jag ska passa mig. Någon som kan ge mig lite tips?
  7. Speciellt Wildfire och låten med Katy Perry gillar jag. Sen måste jag säga att Continuum är hans bästa skiva i mitt tycke och jag saknar den musiken! Jag håller med till fullo att hans musik har mognat och likaså han, men jag gillade gris-Olas musik bättre!
  8. PRS Custom 22 Taylor 814ce Seagull S6CWGT + QII
  9. Hoppar in och svarar också lite på LS56 frågor. Har inte testat någon av de preampsen de ska modellera men det jag kan säga att många av dem är användbara och ger ett djup till i den kreativa processen. Jag upplever dock att man får lite mer latency vid användning av dem men jag har inte gjort några mätningar så jag kan inte fastslå det heller tyvärr. I övrigt ett mycket kompetent ljudkort. Det enda jag personligen saknar är lite DSP pluggar som reverb och kompression för att inte belasta datorn vid inspelning.
  10. Ingen som rekommenderar Studio One? Finns en gratisvariant som borde uppfylla hennes krav, kanske inte det absolut enklaste programmet men då har hon ju något att växa med!
  11. Äsch! Jag klickade på länken... Jahapp, det var det där med ironi 😉
  12. En del kör ju med en halv potatis i caset. Har aldrig testat själv så jag kan inte säga om det funkar eller inte. En del ställer den ju i badrummet, självklart blir det lite högre fuktighet där inne, speciellt om du har folk som duschar ofta. Så länge du inte får vatten i den eller på den. Kolla på den här videoserien för att få reda på lite hur fuktighet funkar. Det är ju viktigt att fukt inte kommer i kontakt med träet. Du vill ha fukt i luften men inte vätska på trät. , finns 3 delar!
  13. Det beror väl på hur mycket du känner för att justera halsen, som Ironman sa innan så kommer den ju dra sig snart igen och då kanske du får justera tillbaka dragstången. För enklast och billigast effekt så ha den i sitt case med en luftfuktare i. Återfukta varannan dag ungefär. På vintern brukar jag återfukta varje dag!
  14. Gitarren blir för torr vid den här tiden. Jag kör en liten luftfuktare i ljudhålet på alla mina guror. Funkar bra!
×
×
  • Skapa ny...