Jump to content
Annons

Hennigans

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Mycket intressant läsning detta måste jag säga! Funderar seriöst på att gå med och testa! Jag är bara väldigt nyfiken på vad ni grundar er avlöning på 606 kr på, kan man få ett konkret svar på detta? Du skrev: "Angående vår ersättning på 606:- Det är ingångsläget. Ju mer man levererar desto mer tjänar man enligt en ersättningstrappa. Dessutom kan man få sk A-rating för särskilt bra låtar. Det ger 150% ersättning. Sedan har vi en vinstdelning i bolaget, som inte är aktuell just nu då vi inte genererar vinst än,men kommer kunna bli en betydande summa. Så sammantaget ser det lite annorlunda ut än en fast ersättning på 606:-" När kan man förvänta sig att denna "vinstdelning" kommer ske? Hur är ersättningstrappan uppbyggd? Om jag väljer att producera 10 låtar/vecka får jag mer pengar än 606 :- per låt då än t ex om jag producerar 5 låtar/vecka? Hoppas formuleringarna inte är alltför luddiga. MVH!
  2. Tack för snabba och vettiga svar! (från vissa) Visade sig helt enkelt vara fel på ljudkortet, jag testade en kompis ljudkort och voilá: inget oljud! Off to the music store to köpa mig ett nytt!
  3. Hennigans

    Olidligt oljud!

    Hej Studiovänner! Sitter här med ett oljudsproblem. Ett slags upp-och-nedgående högfrekvent tjutande. Förstår att problemet INTE ligger hos mikrofon, kablar, preamp etc då jag endast har Cubase uppstartat och hör oljudet ändå. Mitt ljudkort är ett ESI Juli@. Så antagligen är det något elfel eller rentutav ljudkortet som börjat lägga av? Detta oljud hörs knappt vid inspelning av sång. Men lägger man på flera röster blir det snabbt olidligt. När jag ska spela in distade gitarrer däremot(använder mig av Guitar rig) hörs oljudet såpass mycket att det kan vara svårt att njuta av slutresultatet Är det någon som varit med om något liknande och kan hjälpa till med lösning vore det suveränt! Jag har bifogat en fil så ni kan höra hur det låter. Tacksam för svar! noize.mp3
×
×
  • Skapa ny...