Jump to content
Annons

Kludder

Medlem
  • Antal inlägg

    20
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Kludder

  • Födelsedag 1991-11-07

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Lund
  1. Du kan med fördel köra ut din signal i en fin (eller ful) förstärkare som du mickar upp och spelar in!
  2. tyckte det var gött, synd på triggningen eller vad det nu var av kaggen, förstörde mycket av ljudbilden för min del iaf.
  3. Jag spelar piano! http://youtu.be/ZaQ48_sR6-4
  4. Har faktist inte kollat hah. Om du klickar på länken i min signatur kommer du till det jag allra senast spelat in, i den senast upplagda låten är huvudinstrumentet tramporgel! Om jag har lyckats bra vågar jag inte riktigt säga, har bara spelat in i ungefär ett halvår, men jag tycker att det funkar iaf.
  5. Använder själv tramporgel väldigt mycket, i princip som huvudinstrument i många inspelningar. Känner också att det kan va jävligt svårt att få in den i bilden, men har på senare tid bestämt mig för att skita i att eq'a den, och det funkar rätt bra i mitt tycke. Spelar in min med två sm57or, vilket gör att de blir ju lite sådär. Än en gång, skitbra låt!🙂 ser fram emot att höra mer!
  6. Riktigt gött! Börjar följa dig på soundcloud
  7. Skitbra! Hur har du spelat in och mixat tramporgeln?
  8. det här kanske passar? http://www.youtube.com/watch?v=TJgb4Az0GNo
  9. Banne mig, där var jag! Och ni var så jävla mycket mer imponerande än thomas öbergs skitprojekt, props!
  10. Kludder

    spock out!

    Hehe, det är ju det som är det fina med musik, man kan ju hitta inspiration och tillvägagångssätt i princip allt! Tack för välkomnandet!
  11. Kludder

    spock out!

    Tjena forumet! David heter jag, är nitton år och har hållt på med musik sedan jag var ca 12 nånting. Började med att plinka gitarr, plockade snabbt upp munspelet och upptäckte dur skalans underbara värld. Efter det gick jag över i en hårdrocks period och startade metalband med allt vad det innebar (kedjor, hår, svett och sprit) Slutade väl med hårdrocken när jag började gymnasiet kan jag tänka mig, upptäckte brass och peps. Sedans dess har jag gjort i princip vad än som fallit mig in, men man kan väl säga att jag håller på med singer/songwriting. Mina huvudinstrument skulle jag säga är min tramporgel, gitarr, munspel och sång, spelar en del theremin men det är svårt att använda som något annat än noise. Har i ett år ungefär luskat runt på forumet och snappat upp en del, och gillar stämningen! Om nån är sugen på att lyssna på vad jag håller på med så kan ni gå in och titta på min soundcloud profil, har dock bara en låt uppe. http://soundcloud.com/david-scholander/ingenting-del-2 Må väl!
  12. Står och väger mellan ett par Genelec 8030A och ett par Adam A7, några tips och vad bör man tänka på?
×
×
  • Skapa ny...