Jump to content
Annons

kristian j

Medlem
  • Antal inlägg

    80
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Så är det nog. Men jag gissar att det finns de som knäckt licensnyckeln
  2. Det är när jag söker i Kontakt:s bibliotek som det inte går. Men är det inte så det fungerar. Det hänger på koden, nyckeln, licensen får att få det att fungera. Man köper inte program på CD-skivor längre. Man laddar ner.
  3. Ja, ja det går inte att aktivera förrän det registrerat på riktigt sätt "The patch is encrypted and cannot be loaded unless registered properly" ........tydligen...
  4. Jag prövade och "Session strings" kom ner utan vidare. Men det kanske behövs något slag av "licensnyckel" för att aktivera?
  5. kristian j

    Allt gratis?

    Sökte lite på internet och till min häpnad såg jag att diverse från Native Instruments fanns att ladda ned gratis (UpdateStar). http://www.updatesta...e Instruments/1 Vad har jag missat, hur kommer det sig, har jag inte följt med??
  6. Eh.........modulationshjulet? Modulering fanns också där nere till vänster där jag nu kan ändra tonstyrkan. Men jag vet inte hur?
  7. Jösses vad problem jag hade då!!. Nu fungerar det på den fronten och nu hägrar nya problem i horisonten...............................antagligen
  8. Jag tycker att vissa instrument har överdrivet mycket vibrato, Ska det laboreras med i cubase eller i (i mitt fall) Kontakt 4. Kanske det inte ens går att ändra på? Tex tvärflöjten har överdrivet vibrato.
  9. Efter några timmars idogt stirrande på skärmen fann jag där nere till vänster "velocity"!! Då hade jag gått igenom alla flikat upptill. Äntligen! Men då jag tidigare ringde till supporten fick jag veta att denna manöver inte gick att göra i cubase! Vilket föreföll mig konstigt eftersom det fanns i mitt gamla Logic-program! Nå, ett problem mindre!! Tack för det!
  10. Jag jobbar lite enkelt. Jag förlänger de sista tonerna så där lagomt så att det låter som ett ritardando men det blir lite konstig notskrift av det. Och det känns som att det är för primitivt.
  11. Säg att jag har ett långt accord (stråkar t.ex) och jag vill åka styrkan i mitten och sedan tone ner mot slutet. Vad jag förstår går inte detta i Cubase. Är det riktigt? Det är ju en ganska viktig funktion. Eller ska det göras i instrumentpluggen? Jag har Kontakt 4. Ska frågan ställas i avdelningen "instrument pluggar"?
  12. Hur påverkar en sådan funktion den eventuella notskiften. Låt säga att man vill avsluta med temponeddragning i sista takten.
×
×
  • Skapa ny...