Jump to content
Annons

Paradox

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag läste också det och det är just därför jag är så förvirrad. De påstås vara till för producenter (nu snackar jag självklart om Beats by Dr. Dre Studio och inte de andra varianterna) men det är många som sagt att det är mycket bas i dom. Och jag vill ju ha ärliga lurar..sååå... jag vet inte, lutar väl åt ATH M-50, om inte någon har annat förslag?
  2. Man vill ju nog vara lite nyskapande, men oftast blir det väl naturligt att man hamnar inom ramarna för sin egen genre så att säga. Sen när det gäller att skriva text så beror det på vad musiken har för känsla antar jag.
  3. Det var det jag var lite orolig för.. Är det någon mer som har testat på dessa lurar och kan säga något om dom? Jag har lyssnat på Audio Tehnicas ATH-M50 två gånger nu och de verkar vara riktigt bra, men skulle uppskatta fler tips.
  4. Hej! Jag undrar om det är någon som har någon erfarenhet av dessa lurar? Ger de en ärlig ljudbild eller är det för mycket bas i dom; är de bra helt enkelt? Ska införskaffa ett par sluta lurar för mixning och jag har haft ögonen på dessa men nästan omöjligt att få tag på dom för provlyssning.
×
×
  • Skapa ny...