Jump to content
Annons

AlexTollin

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ska köpa stärkare till replokalen men vet inte riktigt vilken jag vill ha. Det ska vara en top, inte combo, och har funderat på Peavy 6505+ eller om jag lyckas hitta en 5150. Spelar i ett hardcore/metalcore/thrash band och andre gitarristen har en 5150 och jag gillar ljudet han har. Den jag spelar på nu är en JSX men det är inte min (därav jag måste köpa en egen) men den låter ganska okej den med. Försöker hitta en stärkare i prisklassen 10 000- 15 000kr. Några förslag?
  2. Jag kollade den också 😉 Har inte hunnit testa den än dock.
  3. Tack så mycket för hjälpen! 🙂 Försökte fixa med pitchen först men hitta inget bra sätt att göra på i Cubase så gav upp. Men ska försöka leta efter någon Tape Stop och se om jag kan klura ut det! Ännu en gång, tack!
  4. Har hört liknande effekter i ett flertal låtar och har länge funderat på hur man gör, så tänkte posta här och kolla om någon vet! Hoppa till 2 minuter så hör man vad jag menar vid 3 tillfällen. http://www.youtube.com/user/SumerianRecords#p/u/0/XeOAV6PorkI Själva "hacken" är väl bara att dela upp ljudformen i väldigt små delar, men där allt segar ner och sen kommer upp igen vet jag inte alls hur man gör!
×
×
  • Skapa ny...