Jump to content
Annons

Black Night

Medlem
  • Antal inlägg

    17
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Kanske att hon kört hem från en fest med lite påverkad och sen som slutklämmen att en annan rattfyllerist körde på henne, bara en tanke.
  2. Ska prova köra med den och höra om det blir bättre.
  3. Mixar givetvis tills jag tycker det låter bra och har även med en referenslåt för koll på ljudnivån, men ändå när jag lyssnar på den slutgiltiga mixen i stereon hemma, mobilen eller i bilen så tycker jag att den låter för platt och låg.
  4. Hade inte räknat med så här mycket snack om saken, men allt har löst sig med en rejäl pratstund om vikten i vad jag försöker uppnå i mitt liv och givetvis vad hon vill. Ligger i just nu med låtskriveri och spelar in så fort barnen däckat. Nån mod kan stänga denna tråd eftersom den har gett mig den hjälp jag behövde, tack alla ni. Nu blir det rock n roll i full fart!
  5. Fick iaf svar från TV4: "Allt som publiceras är skyddad enligt Svensk lag av upphovsrätten i 70 år oavsett vem som gör tolkningen av något om det inte tydligt är släppt under en fri licens. Detta är inte ett officiellt svar från TV4-Gruppen." Då har man lärt sig det och det blir att själv eller be någon annan fejka en nyhet om jag behöver det.
  6. Har försökt att googla iaf men hittar inget om att det skulle vara skyddat material, men får väl ringa eller maila SVT och höra vad som gäller.
  7. En fundering som kom upp i skallen, många band som jag har lyssnat på har vid vissa låtar haft med en snutt av nån radiopratare eller nyhetsankare som babblat i bakgrunden till låten. Funderingen är, kan man själv klippa in en ljudfil på valfritt prat eller är det tal om rättsliga saker som ska gås igenom om man ska använda t.ex Arne Weises jul prat?
  8. Jo nä, vet att jag inte blir rik om jag nu inte dansar omkring i tajts och sjunger Britney Spears låtar haha så jag är mer glad över att ett bolag ens hört av sig och vill höra mer.
  9. Kan säga att jag jobbar skift och jag tar alltid barnen när jag är hemma på morgonen, även när jag kommer hem från natt skiftet. Och självklart går barnen före allt. Därav sa jag att jag lirar på natten då alla sover vilket funkar bäst då ingen behöver mig så att säga, vilket i sin tur leder till att hon vaknar till om jag går in i sovrummet sen och kan inte somna om och då vägrar hon jobba (hon springvikar på dagis) och jobbar knappt om nåt i nuläget. Hon har sagt att hon kan ge mig 2 eftermiddagar i veckan bara jag är med och lägger mig och tar barnen på natten om som vaknar, vilket jag alltid gör.
  10. Ska göra det, speciellt med tanke på att ett skivbolag är intresserad. Stöttar henne i allt hon gör och alla hennes beslut, men som sagt så är inte mitt band speciellt stöttat och detta gjorde jag innan vi träffades. Får istället höra hur jävla duktiga dom är som är med i Idol och som kan släppa skivor sen. Hon fattar nog bara inte att inget kommer hända om jag bara sitter ner och inte gör ett skit.
  11. Ska ta upp det med henne, annars får det fan nog bli seperation.
  12. Kör med digitech multipedal, lurar och jag har min studio i källaren (i know), så hon bli ju inte störd av det. Har påpekat ett antal miljoner gånger vad detta betyder för mig, men musik verkar inte ligga så högt prioriterat som att sitta och se idol. Jag lirar en blandning mellan Black Label Society, Pantera och Black Sabbath äh jag vet inte, lirar helt enkelt vad jag tycker låter tungt för stunden haha. Och läggdags, jadu, tror det härstammar från hennes barndom att hon inte behövde någonsin sova ensam, vad jag tror.
  13. Okey, men är det nån av er som har barn t.ex? Isåfall skulle jag gärna vilja höra när ni finner tid att spela in nytt material. Jo jag vet att det är som ett jävla skämt.
  14. Har ett litet problem framför mig (hoppas detta är rätt avdelning), det är så att för att göra en låååång historia kort så har jag satsat stenhårt på min musik, försökt hela tiden bli bättre och spelat in demo låtar när jag kunnat. Nu har jag 3 underbara barn och en sambo. Spelar fortfarande och nu för en vecka sedan så hände det jag aldrig trodde var möjligt...ett skivbolag var/är intresserad av mitt band och vill ha in mera demo låtar (skickade 2). Har ingen möjlighet att sitta i min hemma studio på dagen då barnen är hemma och saker i hemmet ska göras, men efter 21 har jag tid...MEN, min kära sambo kan inte sova utan mig och har sagt bestämt att klockan 22:30 (och det är en hel del saker som blir i konsekvens för mig om jag motstrider hennes tid) är det läggdags...vad ska jag göra? Vad hade ni gjort? Har kämpat i 10 år på det jag starkt tror på i musiken jag gör. Måste jag skicka ett mail till bolaget att det tyvärr inte kommer bli mer från mig, eller?
×
×
  • Skapa ny...