Jump to content
Annons

Samuli

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Precis som rubriken lyder: klarar Apogee Duet av att driva ett par AKG K702 ? tycker jag får väldigt låg volym. Sen om det inte gör det och jag ska köpa en hörlurs förstärkare, hur kopplar jag då in den till mitt apogee duet. ska det gå genom hörlurs utgången vidare till förstärkaren eller hur är det tänkt ? Finns det något externt ljudkort som har bättre hörlurs förstärkare, tycker det verkar krångligt att man ska behöva köpa en massa extra grejjer till ett externt ljudkort som är gjort för musikbruk som borde ha en schysst hörlursförstärkare ? Jätte tacksam för den hjälp jag får :-)
  2. och vad jag läste och förstod var då att man skulle kolla ngt med ohm och se att ljudkortets hörlursförstärkare hade matchande ohm värde med hörlurarna. kunde läsa av att sennheiser hd 600 hade 600 i impedans, så då ska vad jag antar kortet ha minst samma eller lägre impedans värde för att kunna driva lurarna och ge dom den effekt dom behöver för att låta "korrekt" är jag helt ute och cyklar ? och jag hittar inte ohm värdet ngnstans i ljudkortets manual :-)
  3. Tack så jätte jätte mkt för svaren guld värt med båda inputs!!!
  4. Ingen som har en aning ? det enda jag hittar på sidan är att duet har: One high-level stereo headphone output ???
  5. Hej hade tänkt att köpa mig ett par Sennheiser HD 600, men efter läst en del verkar det som att man måste ha en hörlursförstärkare till dessa hörlurar, jag har ju ett Apogee Duet ljudkort borde inte det ha en hörlursförstärkare inbyggt som kan driva dessa lurar ??? MVH Samuli
×
×
  • Skapa ny...