Jump to content
Annons

matslexell

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Jag använder: MacBook Pro 13" with Mac OS X 10.6.3 Processor: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo Minne: 4 GB 1067 MHz DDR3 Och samplingarna ligger på den interna hårddisken 🙂
  2. Hej! Har ett litet problem gällande MacBook Pro och Superior 2.0 i Cubase 5. Började för ett antal dagar sen använda dessa ihop, men så fort jag lägger till lite EQ, Comp eller något till trummornai Superior 2 mixern så blir programmet supersegt och kan inte ens spela upp trummorna.... Verkar kostigt med tanke på allt positivt jag hört att använda MacBook Pro till musik-inspelning... Gör jag kanske något fel??
  3. Anledningen till att använda flera in och utgångar är att jag har en microfon (zoom H4), Ett keyboard, och en pod xt live. Podden och Zoom H4an har inbyggda ljudkort som man kan använda... Hursomhelst, jag har kollat runt lite på ljudkort och M-audio fast track ultra verkar rätt bra. Finns det några bättre som jag har missat i den pris-klassen??
  4. Hejsan! Jag har precis köpt Cubase 5 och verkar inte få det att fungera med flera ljudkort samtidigt. Det jag önskar är att kunna skifta mellan att ha Pod XT Live/Zoom H4n som input och sedan ha inbyggda ljudkortet som output. Någon som vet om/hur detta är möjligt? Om inte, vad finns det för externa ljudkort med fler kanaler som ni kan rekommendera? Tackar!
×
×
  • Skapa ny...