Jump to content
Annons

Steinb

Medlem
  • Antal inlägg

    293
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Steinb

  • Födelsedag 1974-02-06

Om mig

  • Intressen
    Jag har bytt nick!<br /><br />Heter numer "SvartSaft" här på forumet!<br /><br /><br />/Mattias
  1. Personligen tycker jag att allt som inte går i d-takt inte är punk! Sådeså! Men å andra sidan - hur punk är det att försöka reglera hur punk ska låta...? Punk handlar om att strunta i alla regler - så gör det nu med och go for it! :-)
  2. Cakewalks Sonar 8 finns också som demo: http://www.cakewalk.com/support/kb/kb20081217.asp
  3. Nej, Reaper är en icke tidsbegränsad shareware (tror jag det kallas). Man kan göra det hur länge som helst utan att betala något (även om man helt klart bör betala för att stöda utvecklingen om inte annat). Det enda som skiljer betald och icke betald version är en skärm som dyker upp när man startar programmet. Hade det inte varit för att jag lagt ner så mycket tid på att lära mig Cubase så vette katten om jag inte kört på Reaper istället. Gillar det skarpt! Har inte testat Audacity så jag kan inte jämföra mot Reaper. Men som sagt, det kostar ju inget att prova båda. Go for it! :-)
  4. Mmm! Perverts är banne mig världens bästa grupp! :-) Perverts morfades ju senare till Troublemakers (utan Wadling dock) - - Troublemakers - Kleptoman Slänger in lite metalligare punk också - - Exploited - Beat the bastards
  5. Reaper! Weblänk: http://www.reaper.fm/ Funkar kalas under Vista 64!
  6. Plej!-dvd'serna ska tydligen vara bra. Har inte provat dom själv dock! Här finns dom hos Musikbörsen: http://www.musikborsen.se/frameset.aspx?id...218290&fm=1 Den där verkar ju riktigt lovande! Vad duktig han är att spela, och vilket superskönt ljud han har i sina trummor! Men vilken dialekt sen... jag bor nog för långt norrut för att förstå tror jag... :-)
  7. Finns det nån snäll här som kanske har en invite över till min musikskrivarpartner: catherine@gnarp.se Vore evigt tacksam! :-)
  8. Steinb

    V-amp pro

    Jag köpte en sådan bara häromdan! Kostade 1680 kronor inklusive frakt: http://www.thomann.de/se/behringer_vamp_pro_lx1.htm Har inte fått den än dock... borde komma i början av nästa vecka. Överlåg så har dom recensioner jag läst om den varit att "man får mycket för pengarna".
  9. Steinb

    Dado

    Som sagt - välkommen! :-)
  10. Kikade precis på Wavosaurs hemsida: Borde ju göra den helt portabel, lika som Reaper är. Perfekt! Och den har stöd för både ASIO och VST. Ska testa den direkt! Tack för tipset!
  11. Ni andra (förutom jag då) som kör Reaper - vilken ljudeditor använder ni? Finns det några lämpliga gratisalternativ där ute? Några favoriter? Jag testade Audacity lite som hastigast igår, och den verkar ju vara rätt ok.
  12. Reaper har växt till sej rejält den senaste tiden. Blev ju tvungen att testa nu igen iomed den här tråden. Ser mycket bättre ut än tidigare, och fungerar riktigt riktigt bra! Förut hade jag problem med att hela programmet låste sej när jag försökte köra Guitarrig - men nu funkar det kanon! Har suttit en lång stund nu och editerat trumkomp, och det börjar gå riktigt bra! Känns mycket rappare än Cubase SL2 på det stora hela. Kanske beror på mindre ram-åtgång? Fast jag saknar verkligen en in inbyggd ljudediterare...
  13. Hihi! Ville inte ha sista ordet... (Råkade skapa ett nytt inlägg istället för att editera det befintliga... sorry!) Tog bort mitt sista inlägg! :-)
  14. Sorry... missade inläggen här ovan. Ni harar rätt i att det är dags att släppa det här! Trevlig helg på er allesamman!
×
×
  • Skapa ny...