Jump to content
Annons

Andy38

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag menar: Att om jag kan skriva in texten i programmet och skriver jag ett ackord. Så funderar jag om programmet kan göra noter och ackorden själv. Eller behöver jag ett annat program.
  2. Andy38

    Finale Notepad plus

    Hej. Hur gör jag för att komma igång med finale notepad plus. Går det att skriva in text och ackord och programet skriver noter själv. Jag är nybörjare när det gällar dätta ämne så jag hoppas på all hjälp jag kan få Och jag tackar er alla på förhand.
  3. Andy38

    Skriva sångtext

    Men vilket notprogram ska man använda som nybörjare. Jag har en pc.
  4. Andy38

    Skriva sångtext

    Okej Men jag förstod inte riktigt vad du menade i den sista delen när du började prata om rim och sedan favorit musik.
  5. Andy38

    Skriva sångtext

    Jag har inte mycket kunskap om sådana program. Men jag har PC och vilket program ska jag använda då.
  6. Andy38

    Skriva sångtext

    Jag är en kille som täkt börja skriva sångtext. Men jag vet inte om jag ska skriva sången i rim form eller om jag ska skriva i vers form. Samt jag undrar hur man får en bra börja och ett bra slut. Och jag funderar på om det finns något svenskt notprogram jag kan använda mig av för att få musik till sången. Som om man skriver in texten och programmet gör noterna om man talar om vilken du det ska vara i. Finns det något sådant program. Jag är helt ny i denna branschen och jag vet inte ett dugg om detta så därför så ställer jag frågan till eder och hoppas p hjälp.
×
×
  • Skapa ny...