Jump to content
Annons

SaulSilver

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om SaulSilver

  • Födelsedag 1987-05-24

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    West Coast, Sweden.
  • Intressen
    Kick, snare and bass.
  1. har herculesen mer än 2 kanaler då? för nu får jag allt att funka, förutom att spela båda låtarna samtidigt o mixa ihop dem.
  2. Okej, så alltså behöver jag köpa ett nytt ljudkort och en usbhub? Tips om några bra och prisvärda grejer? Både hubar och ljudkort?
  3. http://www.ladda-upp.com/bilder/40887/error-vdj så står det när jag väljer o köra genom mitt vanliga ljudkort.. är mitt ljudkort förklent? Eller vad menas med att jag inte har nog med kanaler?
  4. Okej okej, fick igång det nu iaf. Det funkar sådär, fick dra ur mitt externa ljudkort och bara köra med hercules inbyggda. Vilket tror du är bäst? Att köra som jag gör nu, eller att fixa en sån usbhub då och köra de genom mitt externa ljudkort? Räcker det med ett sånthär? http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/tillbehor-data/ovriga-tillbehor/TARACH112EU/targus-4-port-usb-hub eller måste jag ha kraftigare?
  5. Men jag får ju inte ens svar genom herculesen nu, den lyser inte ens. Så mitt första case är o få igång den, sen ljudet.
  6. Hej. Köpte igår en Hercules DJ Console RMX med mjukvaran Virtual DJ 5 till. Sitter med en laptop och har externt USB-ljudkort. (Steinberg CI1) och M-audio monitorer inkopplade via ljudkortet. Jag skippade Virtual DJ 5 och la in det senaste instället, Virtual DJ 6.2. Nu till min fråga, jag får det inte att fungera. Någon som har något tips? Ska jag ställa om något speciellt i configen? Ska jag behöva ställa om mina monitorer på något speciellt sätt? Behöver jag dra ut högtalarna från mitt externa ljudkort och koppla dem via Herculesconsolen? Jag har sökt hjälp överallt men hittar inga svar, någon som har bra koll på detta? Tacksam för svar! MVH/ Anders
  7. Klinkar på klaviaturen.

  8. Nej det pausar bara faktiskt, så när ja klickar upp de igen fortsätter de o spela på samma ställe. Antog också att det var nån inställning, men så som jag letat börjar jag bli tokig 🙂
  9. Tjena alla! Har fått problem med mitt FL nu när jag köpt nytt ljudkort. Sitter på en laptop och har nu köpt nytt ljudkort ( http://ordermusic.se/web/Studio/Ci1-106462.aspx ) Problemet NU, är att när jag väl slår på Play inne i FL och sen klickar ner fönstret eller klickar upp ett nytt fönster så slutar det spela. Det måste vara något med mitt ljudkort för det har inte hänt innan. Någon som har koll, eller har råkat ut för samma sak tidigare? Grymt tacksam för hjälp. MVH Anders.
×
×
  • Skapa ny...