Jump to content
Annons

marrapirreparra

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av marrapirreparra

  1. Tjena tjena! Jag har varit medlem här ett tag men inte tagit mig för att introducera mig själv. Martin heter jag och är gitarrist först och främst. Jag är 22 år ung/gammal och pluggar till socionom i Umeå på sista terminen. Ursprungligen är jag från Göteborg och kommer flytta ner igen till sommaren. Jag fotograferar också, håll spaning efter nätmagasinet "Le Viseur", vars första nummer kommer släppas i slutet av mars. Det är ett magasin för samtida dokumentärfotografi, grundat av mig och ett tiotal andra fotografer 🙂 Men nu till musik. Musik är min vardag, allt går i musikens tecken. Jag gillar analog inspelning, in i portan med det bara! Svinkul. Jag har ett par gitarrer, en Fender Strata -79 och en hel del akustiska av blandad sort. Spelat i band har jag en gång, det var trevligt ända fram tills vi bara var två kvar... Det var lite om mig!
  2. Modellen är en akustisk Hagström Bjärton av J-45 westernmodell med en större resonanslåda. Den har lagats hit och dit ända sen farsan hade den i tonåren. Det saknas material från brottet, tyvärr, det flög flisor överallt. Usch. På musikaffären (musikanten i Umeå), sa de att det skulle vara enklare att köpa en ny gura, eftersom den inte skulle ha samma klang. Eftersom pengar alltid är ett problem för en student så får jag väl hålla kvar gitarren, och under tiden ha en annan. Den får väl bli ett konstverk eller nåt tillsvidare.. tills jag tar mig an att fixa den. Även om det är förgäves så är den ju fin att titta på 🙂 Tack för era svar!
  3. Hallå hallå. För två år sedan gick min favoritgitarr sönder. Den for i golvet och blev halshuggen. Jag tog med henne till musikaffären för att kolla om den var värd att laga (hade en tidigare lagning vid huvudet). De sa att det inte var lönt. Min fråga till er är således, har ni någon erfarenhet av att laga en gitarr som tappat huvudet? Är det ens värt det? Eftersom det har gått två år och jag har kvar gitarren, antar jag att jag inte kan slänga den. Tankar? Åsikter?
  4. Leker med Monotriben

  5. tack för svaret, skall genast kolla upp dom =)
  6. Heter Martin och är från Göteborg och studerar i Umeå. Instrument: Fender Stratocaster, Ibanez Bas, Mahalo Ukulele, Hering Harmonica Inspelningsmöjligheter: Tascam 688 (drivremmarna gick sönder igår :'( ), litet analogt mixerbord från Behringer när jag spelar in på datorn Övrigt: Effektpedaler och gott humör? Provlyssna: Min kusins och mitt projekt som pågått i 6 år typ, sträcker sig över många olika genrer. http://www.myspace.com/nationalbenefit och http://www.myspace.com/banefitandotherdiseases Haj!
  7. Hej! Jag har sån otur så det finns inte på kartan. I förra veckan fick jag hem en Tascam 688 midistudio, kassettbandare, jag började spela in direkt och blev grymmeglad över att allt funkade. Nu har den ballat ur, såklart. Drivremmarna som snabbspolar via motor har förmodligen dött av ålder, då shuttlefunktionen fortfarande fungerar. Finns det någon i Umeå eller Västerbotten som kan fixa detta? Det är tydligen rätt pilligt, då man måste skruva loss hela skiten och massa olika komponenter för att komma åt stället den sitter på. Kan någon vänlig själ hjälpa mig? Eller måste jag dra till tippen med den?
  8. Glömde nämna att Hampus har en MySpace-sida där ett par låtar finns att lyssna på, dessa är grova skisser! Myspace.com/hampusersa
  9. Hej alla ute i cyber! Vi är ett nystartat band, på ett par killar i 20-årsåldern, med ett par låtar att spela in och helst upp. Vi har ännu inget namn, men söker en trummis! Helst då kvinnlig, dels för "normbrytaren" och för att alla vill det. Nu är vi tre stycken, möjligtvis fyra med en tjej på kör också. Vi spelar någon sorts nyfolk. Vi går alla på Umeå Universitet och letar för tillfället replokal! En kort medlemspresentation kan ju vara på plats också; Hampus, låtskrivaren samt sångare, dragspelare, pianist och munspelare Ivan, gitarrist Martin, Gitarrist, bassist, ukulelespelare och lite munspelare Vår musik är på både svenska och engelska. Hoppas på svar inom kort! Martin Edman
×
×
  • Skapa ny...