Jump to content
Annons

Abi Bah

Medlem
  • Antal inlägg

    56
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. Mycket bra tråd, BUUUU åt MBBAD lallarna! Det är väl bara att strunta i att svara på frågorna om man vet att svaret redan finns här på forumet. Detta kan man göra av respekt till Studio Forum och dess medlemmar. Först då tror jag att det blir bättre kvalle på trådarna
  2. ..här har vi koll. östra berlin.. Microtech Gefell Georg-Neumann-Platz.
  3. mycket sant, men m49 låter inte alltid likadant och få är dom som kan jämföra flera olika m49or i a,b och c upplagorna. gärna originalbestyckade.
  4. Det finns en hel uppsjö mikar med "M7" kapsel om det är soundet du söker.
  5. Hmm..gissar på proximity/kefft puffskydd/statisk mikplacering och hoppas att avståndet mellan golv och tak inte är lika långt.
  6. Abi Bah

    DIY-Hörlurar

    tjusigt bygge och en fantastisk tråd
  7. Jag har kopplat mitt dj set in i ljudkortet, då kan jag ju spela in mixtapes också. ⚠️
  8. Kan vara en trasig mikrofonkapsel, men om ingen mikrofon funkar verkar det ju som du har problem med ljudkortets ingångar.. Kontakta säljare och fråga kan vara en lösning
  9. Kan faktiskt vara vilket som, men generellt tror jag att en långsam attack på första kompressor är populärare. Samma med "ratio", om man inte pressar ihop allt med första kompressorn så finns det förhoppningsvis både transienter och dynamik kvar till den andra kompressorn. Kom bara ihåg regeln; "det finns inga regler"
  10. Tja Anton. Jag gissar på att du får störningar även när ljudkabeln är urkopplad. i såna fall tror jag att dessa ferriter är slöseri.
  11. om du går till devices>device setup>VST audio system. Så borde du där kunna kolla vad din ASIO är inställd på. kan du byta till ett av dom andra alternativen och trycka verkställ/apply?
  12. ...medlem här i 24 dagar...
  13. Det är ganska komiskt att alla gnäller. Alltså gillas det att gnällas. Det enda jag har hunnit ruttna över är "G-katten vs G-bert" ni borde byta telenummer . Ni är båda duktiga men att ni inte står ut med varandra är såååååååå tråkigt. Jag vill påpeka att jag ej hyser någon som helst agg mot er, tvärtom gillar jag era inlägg fram tills ni börjar tjafsa. Jag skriver så, för jag tycker så. kram Abi
  14. bla bla bla. skriv varsin låt istället.
×
×
  • Skapa ny...