Jump to content
Annons

Steffes

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

3 Neutralt
  1. Akta dig för Billebro! Googla så ser du varför! Tänk på att bashorn är byggda med avseende på ett specifikt högtalarelement. Så stoppa inte in vad som helst bara för att "de här var ju grymma dom måste passa".
  2. Jag brukar sätta mig vid pianot och leka fram ett ok mönster och så brukar en melodi ramla in. Allt skriver jag ner som noter på ett notblad.
  3. Coverband: Band som går ut med att man spelar andras låtar Orginalband: Band som håller tyst om att man spelar andras låtar
  4. Coverband: Alla spelar musik gjord av någon annan Orginalband: Alla spelar musik gjord av någon annan förutom en person i bandet
  5. "Budget ligger runt 10-13K" Om budgeten är så tajt, så föreslår jag att ni fortsätter att hyra. 10 till 13 tusen är vad två mellanpris monitorer kostar. (och då behöver ni dessutom mixer, delningsfilter, compressor (?), toppar ....monitorer till 10 personer..hm, slutsteg till de passiva högtalarna...kablar...)
  6. Steffes

    Ang noter

    Det här låter ganska konstigt...noter i "muskelminnet"?? "Notblad med förtecken i starten har en annan figur över tangenterna" -Vilken figur??? Har du tangenter i notbladet? -Det här är ganska svårt att förstå
  7. Hej Det låter intressant! Jag testar gärna ett samarbete, -Bor du i Stockholm?
  8. De tillför inte mycket...men det gör ju inte klubbmusik heller
  9. Sök inte på nätet....spela på ett piano och lyssna!
  10. Detta!! "Köp/ladda noter (imslp), studera dem med CD, spela på piano. Köp en bok i musikaliska former. En i orkestrering. Spela mycket, läs partitur mycket, lyssna mycket."
  11. Ett par ackords hammrande på piano, smurfsång och discodunk. Bingo!
  12. Men nu var det väl en KÄND trummis som efterfrågas. "Tommy Lee" har jag och några miljoner till aldrig hört talas om. -Loffe Karlsson är en känd trummis. De flesta (över 25) har hört talas om honom tror jag. Hör med Loffe Karlsson!
  13. Hej Varför inte en till Keyboardist? Med två keyboardister behöver vi inte dras med alla dessa gitarrister. Jag bor i Sthlm, har bra prylar, snabb i fingrarna, läser ackord och noter, bra gehör, har ett bra PA, jobbar i cubase, någorlunda trevlig (M. Jackson hade fem keyboardister, Madonna tre).
  14. Vad spelar åldern för roll? Det här låter gubbigt..
×
×
  • Skapa ny...