Jump to content
Annons

Electricwizard

Medlem
  • Antal inlägg

    170
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Electricwizard

  1. ah, den goe molton, den hade jag ju helt glömt bort. Men är den ändå inte lite för tunn? Jag tänker bygga små sångbås,täcka bastrummor och sånt . är det någon som testat detta? Molton i kombination med biltemafilten skulle kanske kunna funka.. Tankar någon? Tack kardo 🙂
  2. Jag spelar in mycket med min portabla studio i väldigt varierande rum, ena dagen stort trärum, andra en replokal i en källare med betongväggar. Jag har kikat på akustikfiltar men kan inte hitta något liknande i sverige. från jag hittade dessa från biltema som kanske skulle kunna funka om man kör dubbla lager och klär in allt i ett lakan typ. http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-tillbehor/Ljudisolering/Ljudisoleringsfilt-369222/ Vad kör ni med och vad tror ni om min ide?
  3. Hur många här på studioforum är det som har huggit Cubase pro8 ( avskyr tillägget av pro förövrigt, känns mest som ett säljknep) och vad tycker ni om det? såg att någon sålde C8 på vend så någon var väl inte så nöjd där kanske. Denna tråd kan såklart flyttas ifall den spårar utanför min frågeställning (som jag fick svar på).
  4. Fan vad great, det betyder att jag som är i cubase 6 kan testa BÅDE 7,5 och pro8 och se vilket jag gillar bäst. Pro8 har många många trevliga funktioner jag är sugen på men vad jag läst så är det ganska mycket buggar också. 7,5 verkar lite stadigare. Någon som vill flika in här? Skål på er!
  5. Skulle vara guld om någon visste, isåfall hugger jag såklart uppdateringen till pro8 för 1700 istället för 7,5 för 2000 .
  6. tjenare alla monsterdiggare. Min fråga idag är: om jag uppgraderar från cubase 6 till cubase pro 8, skulle jag kunna använda cubase 7,5 om jag inte gillar 8an?
  7. Har en polare som lirar en Vintage modern och den låter kungligt. du kommer inte bli missnöjd tror jag.
  8. jag lånar tråden lite, om jag behöver fler firewireportar, hur går jag tillväga? Har denna burken http://www.dustinhome.se/product/5010379229/hp-pavilion-p6310-amd-2-8-6gb-750-w7hp/ använder focusritepro40 kort men skulle vilja köra ett liquidmix32 också .
  9. kolla med http://darkprod.com/ eller https://www.facebook.com/worshipnothingstudios?fref=ts
  10. fick den också, får väl traska ut i studion och kolla min radial reampbox och se om den fått virus...
  11. jag tycker focusrite gör klockrena ljudkort. kör en stationär burk då du får mer prestanda för pengarna. Reaper är billigt och gör jobbet. sedan finns det hur mycket grattispluggar som helst tex http://varietyofsound.wordpress.com/ Ett par schysta hörlurar behöver du också, helst slutna så du kan dra in sång utan att få läck. Lycka till!
  12. en gammal md421a letade sig in till mig.
  13. är det ingen som tipsat om Varity of sounds ?? http://varietyofsound.wordpress.com/'>http://varietyofsound.wordpress.com/'>http://varietyofsound.wordpress.com/ http://varietyofsound.wordpress.com/ http://varietyofsound.wordpress.com/ !!!!
  14. http://www.tseaudio.com/software/tseBOD Denna hittade jag häromdagen, mycket trevlig tycker jag.
  15. jag tipsar om dessa, riktigt schysta pluggar enligt mig. http://vladgsound.wordpress.com/plugins/molot/ http://varietyofsound.wordpress.com/ Kolla in!
  16. Har också milleniumlådan, gör jobbet och är absolut tillräckligt stark för trumminspelningar enligt mig. rekomenderar den!
  17. kasta dem inte, kanske inte mycket värt men bättre att skänka dem till någon som vill ha dem.
  18. pro 40, går mitt sönder köper jag ett nytt för jag är supernöjd.
  19. Slog till på en ssd och en ukulele. så nu blir det klona windows och hoppas att allt går vägen!
  20. jag har en behringer bcf2000 och den gör sitt jobb helt enkelt. billigare hittar du nog inte.
  21. Jag håller inte med dig, jag mixar bättre nu när jag har en behringer bcf2000. Att kunna styra 5 faders samtidigt gör mycket när jag sätter volymerna. Jag tycker denna ser intressant ut, om den är snäppet upp än bcf2000 så kommer jag nog slå till.
×
×
  • Skapa ny...