Jump to content
Annons

WaldemarPupp

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Vissa effekter och instrument kan knasa när man kör snabbvarianten istället för real-time har jag märkt. Man kommer ju ändå lyssna igenom låten flertalet gånger för att se så allt låter som det ska innan man skickar iväg den. Varför inte göra det en gång när man bouncar ner den.
  2. Ja tycker det låter bra, tror inte jag har några hittar på lager än så länge. Och sen bor jag ju hellre i en kartong och lever på musik, än jobbar med något jag inte trivs med. Ja verkligen, hoppas dom hittar någon lösning på det. Får se om jag åker dit för något slags identitetsbrott! 🙂 Ska luska igenom ES-trådarna!
  3. Jag skulle väldigt gärna vilja prova att jobba med dom. Jag undrar om det är möjligt att gå ur STIM, jobba med ES, och kanske senare gå med i STIM igen?
  4. Jag mailade med en kille från Epidemic idag, och fick detta som svar "Epidemic Sound är ett friköpt musik bibliotek vilket innebär att vi endast jobbar med kompositörer/producenter som inte är med i ngn förvaltningsorganisation såsom Stim, Gema, Ascap eller liknande" Så verkar ju vara kört på den fronten, om man inte lämnar STIM. Är det någon som testat TAXI? Kostar $299.95 per år, sen $5 per låt pitch. Men det verkar seriöst och kanske kan vara en chans att få in en fot?
  5. Hejsan Forumet! Har under en tid nu byggt upp ett bibliotek av ljudlandskap och bakgrundsmusik i olika genres, Och tänkte nu försöka få in dem i något bibliotek som de inom film/tv kan använda sig av. Epidemic Sound verkar inte vara något alternativ (då jag är STIM-medlem), har ni erfarenheter och råd ni kan dela med er av? Något alternativ till Epidemic Sound? Tack så mycket och Trevlig helg för tusan Viktor
  6. Väldigt intressanta och bra svar! 🙂 (och några kanske lite mindre relevanta) Det här ämnet är väll inget att Hertza upp sig över... Får kolla in denna Studiobygge-delen mer! Förbannat häftigt det här med ljud. Speciellt när man kan se den som den ser ut. Vore kul att testa varje dag stämma gitarren efter "den tonen jag tycker ska vara a" (i mitt huvud, och försöka att inte ha hört någon musik eller toner före), se kolla vart det landar någonstans. Todeloo!
  7. WaldemarPupp

    432Hz Vs 440Hz

    Hej! Jag fann det här väldigt intressant, och ville dela med mig av detta. Jag vet inte riktigt det om jag upplever bara är placeboeffekten, eller om 432 Hz faktiskt upplevs mer naturligt? Vad tycker forumet? http://www.whydontyo...-432hz.html?m=1 http://www.youtube.com/watch?v=1zw0uWCNsyw
  8. Haha jägarns! Kan tänka mig att dom där fingrarna går hem hos damerna.
×
×
  • Skapa ny...