Jump to content
Annons

JJMusik

Medlem
  • Antal inlägg

    1 140
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    2

Allt postat av JJMusik

  1. Tack för dina synpunkter, all kritik är god kritik! jag håller dock inte med om att sången känns otydlig.
  2. Bumpar lite då vi gjort några förändringar i mastringen och laddat upp låtarna på youtube igen.
  3. tack för dina synpunkter! har inte möjlighet att göra om videorna nu men kan ju lägga till lyrics i infofältet på youtube.
  4. tack! skulle du vilja höra basen mer som i "mid-knorr" ? eller saknar du botten från basen?
  5. Tack mixamannen! den här musikstilen brukar inte tas väl emot. Man brukar nästan få skämmas lite men vi tuffar på ändå!
  6. Tack för lyssningen! Något speciellt du reagerar på som känns skarpt/ljust?
  7. Tjo! Tänkte bjuda på lite nya alster från mitt projekt tillsammans med tre vänner "The Debate" Vi skriver låtarna tillsammans. Jag spelar gitarr, bas, programmerar trummor och mixar. Leadsångare Staffan och klaviatur Mattias. Jag lade upp en tråd för två år sen där en av låtarna figurerade (I Can't Stand...) men nu kommer den i ny tappning. Lyssna gärna och kommentera - och fråga på om allt möjligt!
  8. DieHard: jag har nu sänkt volymen på leadsången 1 db i båda låtarna. Ökat HP-filtret på sången något så att den är lite tunnare, samt ökat send till reverb och delay på sången med ca 2db. Har laddat upp nya videor på tuben och uppdaterat länkarna i tråden. Tycker du sången sitter lite bättre i mixen nu?
  9. Tack wernborg! jag är med benägen att hålla med dig. Därav har jag lagt filler-grejor i introt då jag egentligen tycker det är för långt
  10. Jag ska kika på det... de två absolut svåraste elementen i en mix är balans på leadsång och balans på bas... de två sliter jag alltid mitt hår över.
  11. tack DieHard! tycker du sången känns för hög i båda låtarna?
  12. Vill bara förmedla att jag laddat upp två nya låtar i mitt projekt M-A-D Vad som händer med dem får vi se...
  13. tack för kritiken! ja telefonrösten kan kännas lite kliché... men när allt var inspelat och klart kände jag att det blev lite för lång transportsträcka i början - behövda hända något mer mixmässigt för att hålla intresset uppe.
  14. Tack Slejnard! jag kör Movie Studio Platinum (gamla Sony vegas, numera Magix) - väldigt bra program för videoredigering! movie studio platinum är en nedbantad version som inte kostar så mycket
  15. Tack gubbar! det värmer att ni gillar det - hårdrock brukar det mest skrattas åt annars...
  16. vill tacka all för given kritik - både bra och dålig! har laddat upp en ny låt
  17. Tack slejnard! härligt med sådan feedback från en sådan gammal forum-räv 🙂
  18. Aha, ja ”telefon” är egentligen fel beteckning från mig. Jag tänkte mer som röst i en grotta/megafon med ganska mycket reverb och ”långt borta” - där kommer sedan ett baklänges-reverb som suger in rösten i första versen. men jag förstår absolut din poäng - den skulle kanske filtreras lite mer och göras mer tydlig. Tack för kritiken!
  19. Wow - tack DieHard - det var smickrande att höra! du tänker på den "vanliga" sången i första versen? eller tänker du på "telefonrösten" i introt? Det är ju alltid ett evigt pillande med det där... Volym på lead-sång och volym på bas är nog de två jag brottas med mest... och någon gång får man bara bestämma sig 🙂
  20. Längesedan jag postade något. Håller på att färdigställa lite låtar från mitt nya enmansprojekt M-A-D Det är typ lite slick hårdrock... svårt att sätta rätt kategori. Lyssna gärna och säg vad ni tycker:
  21. Tack för lyssningen! ja där är ganska rum på trummorna. Dels ett monorum (som jag även rider upp i refrängerna) och en EMT140 Plate (även lite plate på kicken) - så jag får väl anse det som medvetet 🙂
  22. Tack för din kritik! du har absolut bra poänger. Demoversionen vi hade av låten gick faktiskt i en högre tonart - men den kändes lite för "pojkig" Vi tänkte nog lite - 3doors down möter Toto möter pojkband. Men du har absolut en poäng
  23. Visst känner jag till "peg" - alla hade väl testat solot - t o m hans brorsa va? ingen kunde lägga ett solo som de gillade - men Jay fixade biffen.
×
×
  • Skapa ny...