Jump to content
Annons

aorta

Medlem
  • Antal inlägg

    34
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. heheh exaaakt:D Kollade lite bilder den var iskall. Underbart det låter ju eeeexakt som en gitarr, elleeeer?! 😛
  2. Okeeej hehe jag förstår precis.... eller nåt:D Men då var man iaf. minst 10% smartare!!!
  3. Aha, så det är inte en enorm pitch, utan portamento. Är det som en monosynth, som glider mellan tonerna när man byter tangent?
  4. Om det var någon som låg sömnlös på nätterna så tänkte jag bara säga att jag fick reda på att det var en sampling från typ 1973. Ohio Players - Funky Worm. Synthen börjar på 1.30, såååå iskallt: http://www.youtube.com/watch?v=UJLrYjKqPmk
  5. Tack för alla svar!! Jaa det det har ni nog rätt i. Känns nästan som att det är samplat. För jag har hört exakt samma ljud i en lounge-låt. Undrar vad det är för sample?! 😄
  6. Har hört det här ljudet i flera olika låtar. Och jag antar att det är en synth men jag har ingen aning. Vad är det för synth/instrument? Och finns det någon VST eller liknande där man kan få till det? Det jag pratar om är det mest framträdande ljudet som går hela låten ni kommer förstå vad jag menar. Spotfiy: Youtube: Hälsningar/Anton
  7. www.filecentral.se är utan tvekan överlägset sprend o allt vad det heter. tror inte det finns någon maxgräns på filstorlek, men man kan inte skicka fler än 3 filer samtidigt.
  8. Hej! Jag skulle behöva hjälp med "slutmix" och mastring. Skicka ett PM, så kan jag skicka låten, så får du se om det är intressant.
  9. aorta

    Mac från USA

    och man får inte glömma folk som säger "dude, you have no quran" + folk som remixar det i underbara filmklipp med autotune!
  10. aorta

    Mac från USA

    Nej, det verkar vara väldigt omständigt! Man får helt enkelt flytta till usa och köpa datorn där. Då kan man också köpa dunkin donuts varje dag i flera månader, och man tjänar ändå pengar på det!
  11. aorta

    Mac från USA

    Det har du rätt i, är nog bäst att satsa på processorn och uppgradera till SSD på en gång eller senare. Men för ljudredigering/mixning kan det väl vara värt med en SSD, eller tar det mest på processor och RAM? (min nuvarande dator orkar inte med att ha reason och pro-tools igång samtidigt när jag lagt på ordentligt med kanaler och plug-ins) Har iaf. förstått att en sådan kvickar upp den allmänna användingen ordentligt.
  12. aorta

    Mac från USA

    Okej, äe det är ju inte så farligt. Nej det är nog varken en stor risk, eller stora påföljder för sånt. Sen kan man ju alltid posta den också🙂 Aja känns iaf. för meckigt/dyrt. Får nog bli en svensk.. Men undrar vad som är mest värt, att ta den billigaste 15" med i5 på 2.4GHz + en solid state 256gig - eller en i7 processor på 2.66GHz med vanlig hårddisk? Förstår helt enkelt inte riktigt skillnaden i prestanda med solid state, gäller det olika typer av använding? Jag vill att den ska vara så kvick som möjligt vid tex: musikredigering och bildbehandling.
  13. aorta

    Mac från USA

    ok...jag undrar om den inte är inkluderad i priset på apple store/om den inte är, kan det inte handla om många procent. undrar också hur många som betalar moms för elektronik man köpt i utlandet:D
  14. aorta

    Mac från USA

    Inte om jag köper i butik??
×
×
  • Skapa ny...