Jump to content
Annons

Bezze

Medlem
  • Antal inlägg

    30
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Bezze

  1. Alltid kul när någon gör något helt klart. Det är jag urusel på. Tycker det är en riktigt skön låt. En detalj som jag tycker sticker ut lite i mixen (som kanske är en smaksak) är att trummorna låter lite väl långt bort. Jag hade velat ha lite mer närvaro på dom. Bra jobbat!
  2. Hej, kul att du vågar skriva här och be om kritik. Du har ju fått massa bra tips. Ville bara förtydliga att dina ryggproblem inte behöver ha någon negativ effekt på ditt artisteri över huvud taget. Ingen vettig person skulle anmärka på att du t.ex. står snett när du sjunger om du sjunger bra. Det är bara hatare som håller på med sånt nonsens. Öva på sångteknik och ha roligt. Haters gonna hate. Lycka till.
  3. Jag skulle börjat med en Röde nt1, då har du råd med en micscreen också om du har obehandlat rum. Sjukt mångsidig och låter kanon. Väldigt prisvärd och du kan använda den till det mesta. Få det att låta bra med den först. Sen kan du uppgradera om du vill. Lycka till.
  4. En sån här om det funkade med länken.
  5. Skulle säga samma sak, lägg upp några låtar där du inte har effekter på sången. DÅ kanske du kommer höra tydligare vilka toner som är sura. Jag tror inte du är tondöv då du ligger nära rätt toner. Men lyssna utan effekter så kommer du nog höra att det är surt.
  6. Tycker också det låter riktigt bra. Skön känsla i låten. Bra jobbat, fortsätt skriva musik.
  7. Hej, Jag använder Record Union, när man skapar en singel eller album så väljer du vilken artist det ska vara. Eller band. Då kan du ha olika artister som du har koll på.
  8. Tja, jag testar gärna så får du se vad du tycker, länkarna funkar inte att klicka på. Min mejl finns på min hemsida, bara att skicka filerna/dropboxlänk dit. Mvh / Jesper
  9. Tjena, kolla in på Jelipro.com så hittar du lite om det jag gjort. Hör gärna av dig så kan jag berätta mer om vad jag kan göra.
  10. Hej, jag försöker hitta fler som vill samarbeta med mig, jag producerar och spelar in hemma i studion, allt från rockband till edm. Kolla in Jelipro.com. Där finns lite demos på vad jag gjort. Ska försöka lägga upp mer demos allt eftersom. Mvh / Jesper
  11. Tjena, jag gillar att prodda, kolla in Jelipro.com. Om det ser intressant ut är det bara att du hör av dig. Mvh/ Jesper
  12. Tjena, jag har en hemmastudio i upplands väsby med isolerat sångbås och bra mickar + channelstrips. Finns en liten bild på jelipro.com där du ser hur det ser ut. Hör av dig om det verkar intressant, uppgifter finns på hemsidan. /Jesper
  13. Bezze

    komma igång

    Den här grabben har allt från nybörjare till mer avancerat:
  14. Bezze

    Rap studio?

    Håller helt med. Du kommer kunna leva länge på det. Jag har själv mycket av Focusrites prylar och är väldigt nöjd.
  15. Hej, kan det vara så att den byter till externa ljudkortet när du ska spela upp något? Så klicket blir när den ansluter? Händer samma sak i hörlursutgången? Om det finns en sådan? Mvh
  16. Jag har Yamaha HS50m, riktigt detaljerat ljud, då kan du utöka med sub sen för fullt spektra. Dom går inte djupt själva.
  17. Kan inte klicka på länken längre
  18. Gillart, skulle vilja ha fetare kick med mer tydlighet, kanske lite verb på snaren? Skön känlsa genom låten. Rent arr-mässigt så tyckte jag "tamburinen" och kicken kändes onödiga i vad jag uppfattas som mellanspelen. Ville njuta mer av det rena i synthen. Bra jobbat.
  19. Hej, Jag köpte en begagnad Macbook pro med 15" retinaskärm, 1tb ssd, 16gb ram, tror den var från mitten 2012. Betalade 12.000kr för ca. ett år sedan och den pallar med allt jag slänger på den. Du kan säkert hitta en liknande för 10.000kr Lycka till.
  20. Tja, Måste säga att jag diggade dina beats som faen! Så jävla skönt gung du fått till, vet inte hur mycket du gjort själv vs färdigsamplat men Damn! Keep up the good work.
  21. Tjena, Det jag skulle gjort är att bygga ett regelverk på golvet som vilar på gummidistanser. Fylla det med isolering och lägga spångolv ovanpå. Efter det kan du bygga väggar på det nya golvet, reglar med isolering och dubbelgips. (som inte ligger mot befintlig vägg, = luftspalt) Taket kan du göra som golvet men med gips istället för spångolv. Beroende på hur mycket det läcker mot ytterväggen kanske du kan strunta i den ånden för att kunna behålla fönster. Jag vet inte om detta är bästa sättet men så skulle jag gjort med din budget.
  22. Måste bara säga att det ser fruktansvärt bra ut. Riktigt inspirerande! Bra jobbat.
  23. Hej, Beroende på var du bor rekommenderar jag att du tar dig till en butik där du kan testa olika controller för att se vad du gillar. Jag har ganska lite erfarenhet men kör själv på Traktor S4, Är dock sugen på att gå över till Pioneers för att deras större spelare har ungefär samma upplägg.
  24. Hej., Jag brukar inaktivera de kort jag inte använder under enhetshanteraren, annars kan jag få konstiga buggar i mina olika kort. Vet inte om det hjälper mot dina problem men är värt att prova. Det är inte så att du helt enkelt ställt in olika volymer i windows på de olika korten?
  25. Hej, Är ingen klubbägare men lägg gärna upp soudcloud direkt så kan folk lyssna 😄
×
×
  • Skapa ny...