Jump to content
Annons

Prillmaster

Medlem
  • Antal inlägg

    60
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. http://www.youtube.com/watch?v=Lz_bm8Rjf1Q Nyss uppladdad:) Tänkte ja skulle försöka få lite träffar på den:P hähä, Peace:P
  2. Hmm,vad är dubba då?😛 Har visst missat något:O
  3. Jo, det blir de ju, Men tänkte mer om de gick att kringå det...Men som jac säger här, EQ dom olika blir nog skit bra.
  4. Min fråga är ju då om ni slänger in flera lager av basar till era låtar. Själv gör jag inte det, men vad jag hört så får man ett djupare och mycket kraftigare tryck på det. Har provat nu, men vilket sätt är bäst? Har ni olika frekvenser på basarna? Komprimerar ni dom? Slänger ni med en extra subbas till det? Jag själv har alltid med en subbas och den har jag låg frekvens på.🙂
  5. Annars så har du ju "out" du kan justera under "precomputed effects"
  6. Jag vet ju att ljudet snabbt går ner när du dragit "release Linjen" för mkt bakåt...Sen vet ja inte hur du dragit dom andra rattarna...Men tror fortfarande att det är releasen:P
  7. Det där kan du göra med 3xosc...
  8. Prillmaster

    Synthhjälp!

    Tjena, Jo jag kör FL studio och behöver en bra synth med sköna ljud anpassat till trance. Priset ska väl ligga mellan 0-10.000 kr. Jag kör programmet i en laptop,Så externt ljudkort kanske behövs? jag har tittat lite på den här : http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=871442&artno=123713 Något att ha? Är ändå nybörjare när det gäller hårdvara. Tacksam för hjälp=)
  9. Jo,det stämmer nog vad du säger, har bestämt mig för att fortsätta med FL...Har lagt ner många timmar på programmet och att börja med ett nytt skulle bara bli rörigt för mig,När man som du säger,ändå kan få fram samma saker=)
  10. Tjena, NU har jag använt mig av FL studio i över 2 år...Jag vill ta mitt musikskapande till en bättre nivå och lära mig mer om allt=) Men jag funderar mycket på ifall jag ska byta program till Pro tools...Känns ibland som att fruity loops är ett "nybörjarprogram" Någon som vet vilka fördelar jag har med pro tools? tacksam för svar(:
  11. Tusen tack!😛 ska börja jobba med det på en gång...
  12. Prillmaster

    Söker sound...;S

    Tjena, jag söker efter ett sound som finns med i de flesta nya trancelåtar, svårt att beskriva ljudet, men det låter nästan som en PAD som går i vågor med bas och kick..behöver den=)Någon som vet vad jag menar? Jag kan också uppfatta ljudet som att den går i vågor med något slags filter eller nåt...Tacksam för svar!!
×
×
  • Skapa ny...