Jump to content
Annons

Robbin86

Medlem
  • Antal inlägg

    105
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

6 Neutralt

1 följare

Om Robbin86

  • Födelsedag 1986-12-01

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Värmland!
  • Intressen
    Dricka öl och skriva låtar man kan dricka öl till!
  1. Tror också bara att det är tio som säljs, men har ingen jättekoll, så, jag svarar: Den senaste 😉
  2. Se Electronics SE4400. Piskar C414 i vartenda test. Kolla omdömmena på nätet, helt otroligt kompetent mikrofon. Beställt ett matchat sterepar själv =)
  3. Pratat med revisorn idag, det går tydligen bra med en privatperson också, så länge denne kan ge ett "korrekt uppskattat värde" på prylarna och är insatt i branshcen. Så är det någon vänlig som känner för att ställa upp? =)
  4. Haha, jag hade möte med dom igår och ska göra samma sak 🙂
  5. Jag är RIKTIGT intresserad utav en specialmöbel. Tar du fram ritningar och sånt eller måste jag hålla med det själv?
  6. Isåfall ser jag inte vad som skulle ses som otrevligt?
  7. Ursäkta om jag verkat otrevlig, det var absolut inte meningen. Jag är egentligen en väldigt ödmjuk och trevlig människa =) Kanske beror på att det saknas smileys? 😉 Hur som, aktiebolag är den bästa typen av företag då vi är flera ägare =) Enligt revisorn ska det vara "företag med god kännedom om branschen" som värderar, ingen aning om varför :s Lista pm:ar jag gärna då den är låååång 😉
  8. Hejsan! Jag ska starta upp ett AB och tänkte gå in med prylarna som apportegendom istället för 50,000:- Jag behöver hjälp av någon branschkunnig som kan tänkas hjälpa till med detta. Du ska ha företag och vara väl insatt i branshen. Har försökt med lokala musikhandlare men har ingen lust att vänta tills nästa år då jag behöver företaget för att skriva kontrakt med olika studieförbund. PM:a mig och gör mig glad Eventuell ersättning gör vi upp om du inte känner för att hjälpa en forummedlem "for free" eller i utbyte mot tjänster.
  9. Klassiskt skämt till nya band i studion: Så fort sång ska läggas, lägger man på pitchshift precis när sångaren ska ta första tonen. Brukar bli hysteriskt kul, men man får se till att det är rätt band man jobbar man. Off topic, i know =)
  10. Hur flyttar man, tänkte att det kanske var bättre än att skapa en ny? =)
  11. Hejsan! Jag ska starta upp ett AB och tänkte gå in med prylarna som apportegendom istället för 50,000:- Jag behöver hjälp av någon branschkunnig som kan tänkas hjälpa till med detta. Du ska ha företag och vara väl insatt i branshen. Har försökt med lokala musikhandlare men har ingen lust att vänta tills nästa år då jag behöver företaget för att skriva kontrakt med olika studieförbund. PM:a mig och gör mig glad 🙂 Eventuell ersättning gör vi upp om du inte känner för att hjälpa en forummedlem "for free" eller i utbyte mot tjänster.
  12. Du borde nog kolla upp både det ena och det andra innan några påskrifter görs. Anlita en jurist som kan branschen om du känner dig osäker.
  13. Hör av dig om vad det blir eller om du behöver hjälp med något 🙂
×
×
  • Skapa ny...