Jump to content
Annons

Jolias

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. Skit i monokompatibilitet tycker jag, om folk inte tar sig orken att lyssna på musiken som man ska göra får dom skylla sig själv. Gör det fett och brett till alla oss som bryr sig.
  2. Gå in på Transport sedan Metronome Setup öka där Precount Bars till 2 (om det var 8 du ville ha).
  3. Om du bor i trakten vid Härnösand har jag ett DTXplorer som du kan få billigt. 😉 Har använt det precis som du skrivit (övning och lite inspelning) och haft grymt skoj men säljer p.g.a. av penga/platsbrist.
  4. Tycker det nog är det bästa jag hört av honom!
  5. Jolias

    begagnad imac?

    Jag har ungefär samma specs (3gb ram dock) och det funkar bra för mig! Kör med Logic Pro och 30 spår max.
  6. Jolias

    Bas köp

    Det blev till sist en Yamaha BB414 som en klasskompis haft ståendes i sitt rum i två år. Fick den för 2500 kr med förstärkare och det tyckte jag var ett mycket bra pris. 🙂 Otroligt skön bas att spela på för övrigt, gillar den skarpt. Har knappt kunnat slita mig från den. Tyckte förresten Squiren (som jag testade) var riktigt skön den också men föredrog Yamahan.
  7. Jolias

    Bas köp

    Tack så mycket för alla tips!! Uppskattas. På fredag åker jag och testar (ev. köper) en bas, meddelar vad det blir (om någon är intresserad 🙂).
  8. Jolias

    Bas köp

    Tänkte att jag skulle bumpa denna tråd då jag ska testa lite olika basar på musikbörsen den här veckan och min budget också är runt 3000 kr. Är det Squire, Jackson och Yamaha som gäller? Eller finns det någon annan som vill tipsa om andra basar att testa?
  9. Instrument: Elgitarr är huvudinstrument. Spelar även bas, lite synth och liiiite trummor. Inspelningsmöjligheter: Japp. Har Line 6 UX2, en elgitarr, Studio Projects B1, keyboard, DTXplorer och snart en ny bas! 🙂 Använder Logic Pro. Övrigt: - Provlyssna: Myspace och Snowfish Spelar det mesta jag tycker verkar intressant. Är väl ingen virtuous på något instrument men gillar att skriva låtar!
  10. Jolias

    Långa intron

    Som innan är sagt, om ett långt intro tillför något till låten så är det bra. Vare sig det är pop, prog osv. Och det finns grymma långa intron för övrigt, som bygger upp stämningen inför låten eller bara är bra i sig själv!
  11. Tackar. 😑 Haha, tur att jag har det, är i allmänhet lite för lite störd. 😎 Tack så mycket. 🙂
  12. Jolias

    Jona Hammarström

    Hej och hallå! Jag är 18 år och heter Jona Hammarström och går andra året på natur i Härnösand. På fritiden är jag med flickvännen, spelar in eller läser en bra bok. Mina intressen är inte helt överraskande musik och gillar då mycket musik som Genesis (med Peter Gabriel då), Pink Floyd, Beatles, The Who men också nyare som Arcade Fire, Muse och Ween osv. Läser också mycket och gillar då Kafka (och fantasy). Har hållit på och spela in i sisådär två år och tycker det är grymt kul. Nu på senare tid har jag dock börjat bli mer seriös (tacka Logic Pro och Mac för det!) och skulle vilja veta vad folk tycker om min musik plus få lite tips. Sen om jag har nåt att komma med så hjälper jag gärna till, men jag tror de flesta här vet bättre om det mesta än jag. 😄 Nog pratat om mig, om ni undrar nåt får ni fråga! Här är länk till min myspace: http://www.myspace.com/jonaofthepool Vet inte om det här är rätt ställe för att fråga om kritik på låtarna men ni får gärna kommentera dem. 🙂 Det var allt jag kom på nu. Ha det bra!
×
×
  • Skapa ny...