Jump to content
Annons

nadek

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. 91.7% på Tonedeaf första försöket 88% på Rhytmic första försöket 2.7hZ på Adaptive pitch 😳 verkar ha lite problem med den. 🙁 Läste att det gick att öva upp den dock, så får väl nöta det där testet! Undra om hörlurarna för 200-hundringen klarar ljuden? Borde de väl? http://tonometric.com/adaptivepitch/ http://jakemandell.com/tonedeaf/ http://tonometric.com/rhythmdeaf/
  2. Hej på blanketten är det 16h musik i veckan. Sen får man välja de andra ämnena så det totalt blir 30h. Jepp, har sökt dit!
  3. Bara öva för att lära sig spela med båda händerna samtidigt.. Något du kan göra är att först börja köra basgången t ex. C sen försöka komma in med högerhanden och köra C-skalan! P.S Kolla även på http://www.youtube.com/user/Lypur#p/u Om det blir för tråkigt, fortsätt med låtar du verkligen vill lära dig, oftast bäst så!
  4. Någon som har någon uppfattning om Storumans Folkhögskola - Musikproduktion? http://fhsk.nu/musik/
  5. Bidra lite istället för att sprida negativitet, blir bara dålig stämning. Det är väl bra att någon ger ett bidrag även om inte alla kan lägga ner all tid i världen på ett sånt här projekt. 😎 Sprid lite kärlek istället! ☺️
  6. nadek

    Spotify

    Tycker Spotify är mycket bra, i princip det enda folk använder i min umgängeskrets/generation, 20+, även 90%+ av de yngre jag har umgåtts med använder det. Tror definitivt att streaming är det som kommer efterfrågas, speciellt av de yngre, Voddler hade t ex aldrig kommit om inte det fanns efterfrågan för det. Fanns tidigare en tjänst som streamade filmer gratis på nätet som även den blev stor och nu finns Voddler. Spotify gick inte med vinst året som passerade, men enligt utsago känner sig investerarna ändå trygga och nöjda. Tror nog att Spotify endast kan bli större som det ser ut i nuläget. Att vissa här på forumet ställer sig negativt är förståeligt, men det är ofta lite äldre genombitna musiker som hellre köper/laddar hem skivor än att de yngre från min generation. (utan negativ klang) Förstår inte vad folk diskuterar i denna tråden riktigt, Spotify kommer till 99% chans finnas om 6 månader, kanske dags att göra en generell tråd om Spotify istället för att sitta och munhugga om man skall köra Spotify eller ej, känns lite patetiskt och det osar internet-mentalitet! EDIT: Kan hålla med nattvaktaren om "Det som framförallt saknas är ersättning till rättighetsinnehavarna." i alla fall en högre ersättning är nuvarande, vet dock ej vad den ligger på. Men har hört att t ex Magnus Uggla krävde att få sina låtar bortplockade(tycker det säger mer om honom än Spotify i sig dock). Kan även passa på att säga att Spotify styr inte vilken musik som finns med på Spotify mer än indirekt utan det är upp till skivbolagen.
  7. Poängen flög förbi fullkomligt eller?
  8. Ojdå, att något sånt här kan uppröra? Vet du att artisten i fråga ville heta "Lazy" eller antar du det bara? Riktigt trött tråd i mitt tycke!
  9. Binero, alla dagar, kvalité, 100gb utrymme i det minsta paketet, bra support m.m. Lite dyrare, men om du vill ha ett kvalitativt webbhotell så ska du välja Binero. EDIT: Beror väldigt mycket på ändamål, ska du ha en väldigt simpel sida kanske one.com kan fungera, men ska det vara lite mer avancerat så bör du nog använda dig av Binero t ex.
  10. Tror väl snarare han är ute efter ett projekt någon kan skicka, och inte en låt i .midi, dvs en låt endast gjord på de grundfunktioner som kommer med cubase 5, utan diverse vsts etc. Ska kolla om du kan få någonting jag plinkat med!
×
×
  • Skapa ny...