Jump to content
Annons

stella

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av stella

  1. Open Mic på restaurang Norrport, Roslagsgatan 38 i Stockholm, varje måndag kl19-22. Kom och uppträd eller lyssna! Gratis inträde. Mer info på https://www.facebook...46911658717710/ el www.norrport.se Välkomna!
  2. Hej, jag är lite nyfiken på hur dessa två låtar sjanger dance/pop skulle funka på dansgolvet? myspace.com/annesongwriter Kan det vara något? Hur jobbar du..lägger du om alla spår? mvh Anne
  3. stella

    Euro/poplåtar sökes

    Hej, jag är låtskrivare, gör gladeligen melodier men inte text 🥰 Producerar lite.. Är ni redan en grupp som behöver låtar? eller har jag missuppfattat?
  4. Hej, själv söker jag samarbete med textförfattare och producent att göra låtar med för kommersieltt syfte. Jag gör melodier, och producerar lite. Har flera låtar som saknar text. Så jag prövar gärna. Skulle heller inte ha någonting emot att sitta i greenroom 😱 Om du vill, kan jag maila någon låt så kan vi testa? Hejhej!
  5. Hm, förstår inte riktigt...var det ngt innehåll i detta PM? eller var det tomt? jag är ny på detta så kanske kollar fel?? anne
  6. stella

    Låtskrivar-samarbete

    Jag är sångerska/låtskrivare som söker seriöst samarbete med de som vill göra låtar för kommersiellt syfte för att pitcha vidare. Har snart gått ett år på Kulturamas musikproducentlinje. Själv brinner jag för melodiskapandet, är erfaren sångerska och spelar lite keyboard ,så gitarrist/textförfattare och kanske ngn som brinner för att producera vore bäst. Gillar det mesta i musikväg, roligast tycker jag är dance pop, rnb... Själv har jag en mindre hemmastudio söder om Globen, kan även tänka mig vara någon annan stans inom Stockholmstrakten..
×
×
  • Skapa ny...