Jump to content
Annons

Omb

Medlem
  • Antal inlägg

    208
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då Omb senast vann var 23 augusti 2013

Omb hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

7 Neutralt

1 följare

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Omb

    Ny här

    Välkommen..:-))
  2. Köp Reaper bra pris och hyfsat lätt att komma igång med.Finns många bra instruktions filmer på you tube.
  3. Omb

    Hur kul har du?

    Funderat på en sak..jag gör alltid bättre låtar,tycker jag själv,när det är riktigt kul..viktigt att komma ihåg för mig.Känns som det glöms bort ibland i musikskapandet. Nu till min fråga: Hur kul har du när du gör låtar?..
  4. Min kraschar jämt vid 10 spår beror på min gamla dator..vet om de håller mig alltid till 8 spår. .blir de mer än 8 så spar jag ,render, och lägger på nya spår efter det.
  5. Välkommen..mkt kunnigt folk här..
  6. Nu håller vi oss till ämnet folks!!
  7. Mejla mig gärna funkar inte o mejla dig: svenericsson@tele2.se
  8. Jag startade tråden så det är väl på tiden att jag utvecklar mitt resonemang. .).. mest musikaliska är en artist som har nyskapande harmonier inte tekniskt begåvad...beatles är ett bra exempel..krävs mkt musikalitet och begåvning för att hitta nya harmonier enligt min mening.. alla har sin åsikt om detta så fortsätt skriv o ge din åsikt!
  9. Simon and Garfunkel måste med oxå..
  10. Man får givetvis tycka vad man vill i den här tråden det är ju de dom är kul...intressant att så många gamla grupper/artister dyker upp tycker jag!
  11. Startar en ny tråd om den mest musikalistastiske artisten/gruppen någonsin!! Tyck till vilka Ni tycker är de mest begåvade eller har bäst melodier/ref någonsin som Ni vet! Finns denna tråden tidigare så tyck gärna till ändå kul att höra vad Ni tycker!! Mitt bidrag funderar jag inte länge på..... Beatles....
  12. Känner igen de där..du spänner dig lite tänker för mkt känslan för låten försvinner då. Botemedlet är att träna mkt på inspelning tills man inte funderar så mkt på de..öva öva
  13. Omb

    Hej alla glada

    Skön röst och låt du har talang! Välkommen.)..
  14. En outstanding ...spanarna på Hill street... spelar den varje dag på synthen när det låser sig i skapandet.. sen kommer inspirationen igen!!
×
×
  • Skapa ny...