Jump to content
Annons

darkwingduck

Medlem
  • Antal inlägg

    19
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Allt postat av darkwingduck

  1. Hej. Det verkar vara max 2mb (det står max 15mb där) när man laddar upp filer i låtar och filer delen av forumet?
  2. Hej Undrar om ni vet nån nice låt där t.ex gitarrer (andra instrument går också bra) där man hör musiken not för not? likt denna: http://www.youtube.com/watch?v=SlSCHY6X_4c Tack på förhand.
  3. Lite update: Ingen vaxpropp, blev lite infektion i hörselgången sa de så jag fick lite örondroppar. Efter nån vecka gick det bort men förvrängningen kvarstod. En extra check hos läkaren sa de att trumhinnan var lite böjt inåt. Brukar bero på vätska som Laban noterade. Kanske det som var orsaken. Fick använda nasonex. Men men ljudet har inte gått bort, men blivit lite bättre. :/
  4. Tack det ska jag göra. Tänkte ge det några dagar annars blir det läkarbesök. Tänk er att man pratar vanlig och så fås ett sådant bakgrundsljud tillagt: http://www.youtube.com/watch?v=pmjHZrk60ZM Låter väldigt konstigt. Lite offtopic: Är det nån som vet hur man ska göra för att få en låt i låtkritik? Har laddat upp den så man kan ladda ner den, men vet inte hur man ska göra för att den ska synas där?
  5. Nej, men har haft täppt i näsan några dagar. Det har gått bort men ljudet kvarstår. Låter lite som en vattenkokare som sjunger när den kokar.
  6. Hej Har märkt efter att mixat lite låtar och lyssnat på samma beats om och om igen har gjort att mitt högra öra har ett konstigt ljud ibland som låter lite alienaktigt. Det hände också en gång på natten att jag fick tillfälligt tinnitus som varade 1 timme eller nåt. Vad kan det bero på?
  7. Tack som fan för den. Du hittade nålen. 🙂
  8. Hej Har letat runt men förgäves. Nån som vet låten till denna melodi? Det är typ hårdrock: http://kiwi6.com/file/8zmtnm8tk6 Ursäkta mina grymma pianoskills. 🙂
×
×
  • Skapa ny...